StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Кіркоров назвав свої пісні "культурою" і мукає через потрапляння до списку санкцій

9 січня 2023, 10:55оновлено 9 січня 2023, 14:45
1289
Російський співак не може пережити, що його недалекі пісні більше не хочуть чути в Україні.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров / скріншот

Скандаліст, матерщинник, старіючий любитель фонограми, російський співак Філіп Кіркоров, висловився з приводу потрапляння в санкційний список, який ввів в дію президент України Володимир Зеленський стосовно 119 російських публічних осіб.

На своїй сторінці в Instagram, Кіркоров написав величезний пост, в якому назвав Зеленського "доктором Геббельсом", а також свої пісні, з якоїсь випадковості, обізвав "культурою".

"Культуру, пісні, твори літератури як тоді, і тим більше зараз, неможливо скасувати, пора б це зрозуміти і прийняти. Звичайно, цінності культури під українським протекторатом давно винищуються в західно-українських країнах, які як діти підкоряються звукам флейти Гамельнського щуролова", - бекає Кіркоров, вважаючи себе частиною культурної спадщини.

відео дня

Він також перепостив основні наративи кремлівської методички, адже своїх мізків, у нього, на жаль, немає. "Мій старий товариш і партнер по знімальному майданчику, занадто сильно увійшов в роль, і той сценарій, який йому надсилають з-за океану веде і його самого, і країну, яку йому довірили, до попелища. Мені дуже шкода і його, і близьких мені людей з України, на жаль, фанатичні люди, які захопили пропагандистські і новинні повістки, не дають людям почути своїх родичів, друзів та інші альтернативні думки і новини", - написав головний Павич російської естради.

Його інстаграмне випорожнення підтримала українка, співачка Лоліта Мілявська. "Брате", - написала вона.

Нагадаємо, раніше російський співак Філіп Кіркоров, який активно підтримує диктатора Путіна і війну в Україні, знову опинився в центрі скандалу. Цього разу його жорстко розкритикували через виховання дітей.

У Кіркорова двоє дітей, які з'явилися на світ від сурогатної матері. Він намагається давати Мартіну і Аллі-Вікторії все необхідне. При цьому артист зазначав, що він досить строгий батько.

Кіркоров часто виходить у світ разом з дітьми. Син і дочка артиста з'являються в модних дизайнерських нарядах. Співак привчає Марітіна і Аллу-Вікторію до дорогих брендів з дитинства.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти