StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кейт Міддлтон ночами дзвонить принцу Гаррі потай від чоловіка - ЗМІ

14 серпня 2023, 01:55
Принцеса Кетрін взяла на себе ризиковану місію.
Кейт Міддлтон, принц Гаррі
Кейт Міддлтон намагається помирити принца Вільяма з принцом Гаррі / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Сварка між принцами Гаррі та Вільямом розгорілася з появою Меган Маркл при королівському дворі. Старший син короля Чарльза III застерігав молодшого брата від рішень, які зможуть зганьбити королівську сім'ю Великобританії; молодший вирішив зі скандалом покинути країну та сім'ю, перебратися з дружиною в США, і підкидати пресі неприємні розповіді про вінценосних родичів.

Час від часу королівська сім'я приймає боязкі спроби відновити відносини з бунтівним "американським герцогом". Втім, Вільям Уельський поки не готовий йти з Гаррі на зближення. Про це повідомляє видання The Mirror.

Дипломатичну місію з примирення братів звалила на себе принцеса Кетрін Уельська. Джерела зазначають, що вона телефонує принцу Гаррі, з яким раніше була в теплих стосунках, щоб "прокласти шлях до довгострокового миру з усією родиною". Робить це Кейт Міддлтон потай від чоловіка і пізно вночі, щоб не загострювати ситуацію.

відео дня

Зокрема видання зазначає, що Кетрін дзвонила Гаррі щоб підбадьорити його, коли Spotify розірвав контракт з ним і Меган Маркл через їх невисоку продуктивність. Міддлтон намагалася переконати деверя, що це лише тимчасові невдачі.

Раніше стало відомо, що Меган Маркл посварилася з Вікторією і Девідом Бекхем через гучні звинувачення - герцогиня Сассекська довела футболіста і його дружину до сказу припущеннями, що вони зливають інформацію про неї і принца Гаррі пресі.

Також, після коронації Чарльза III, королівський експерт Даніела Ельзер висловила думку про те, за що Чарльз III зненавидить Кейт Міддлтон, яка набирає впливу при дворі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти