Як вибирати гуртки для дитини - думка психолога

27 серпня 2020, 16:06
81
Коли дитина йде в школу, у батьків є широкий вибір гуртків. Як правильно вибирати гуртки для дитини в перший раз - розповів психолог Дмитро Карпачов.
Як вибрати гуртки для дитини
Як вибрати гуртки для дитини / 1zoom.ru

Український психолог Дмитро Карпачов, який буде відвести новий сезон проекту Супермама, розповів, що потрібно робити батькам, коли вони шукають, на які гуртки відправити свою дитину.

Кожна мама виховує дітей за власними уподобаннями, і точно так же батьки вибирають навчальний заклад і гуртки для дитини. Як зробити їх ефект максимально корисним, розповів ведучий психологічного реаліті Супермама на СТБ Дмитро Карпачов.

Експерт з питань дитячої вікової психології запевняє, що дуже поширене явище, коли батьки бачать в дітях продовження себе. читайте такожКоронавірус у дітей: які симптоми і що потрібно татам з мамамиЯкщо діти поділяють захоплення батьків і отримують задоволення від таких занять, це чудово. Але нерідко трапляється навпаки.

відео дня

"Максимальна користь від гуртків є тільки тоді, коли дитина вибирає їх сам. Якщо ж діти відвідують тільки ті заняття, які вибрали батьки, то замість захоплення може з'явитися відраза. Якщо, наприклад, мама-артистка буде змушувати свою дочку бути артисткою, то дівчинка може закритися в собі. Адже вона в своєму сприйнятті ніколи не буде гідною і правильною дочкою для своєї мами", пояснює Дмитро.

Дмитро Карпачов
Дмитро Карпачов / прес-служба

Нагадаємо, що з 31 серпня починається новий осінній сезон проекту Супермама. В рамках проекту учасниці відправляться один до одної в гості, вивчать методи виховання в сім'ї, а потім оцінять кожну зі своїх конкуренток в трьох категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація.

У фіналі свою оцінку поставить і ведучий програми Дмитро Карпачов.

Програма супермама виходить на СТБ 31 серпня о 18-00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти