Театральний березень у Києві: автівка Вертинського, коварство Ребрик та різня Вітовської

7 березня 2023, 19:20

Театр – це особливе місце де можна знайти віддушину або натхнення особливо в часи випробувань. Ми підібрали для вас театральну добірку весняних вистав у Молодому театрі в Києві, куди можна прийти сім'єю, з дітьми чи просто на самоті.

"Ін’єкція безсмертя", 7 березня

За п’єсою "Засіб Макропулоса". Красива жінка, світова зірка, яка має абсолютно все: гроші, славу, увагу залицяльників. Її бажають, кохають, боготворять. Проте вона байдужа до життя, але така пристрасна, аби жити! Емілія приїздить до маленького патріархального містечка, гастролі зірки перевертають все з ніг на голову, її таланту поклоняються всі навкруги. Молода красуня намагається тут врятуватися від найбільшого свого страху, а врешті-решт проходить шлях від улюбленої примадонни до ворога. Чим же завинила Емілія Марті перед місцевими мешканцями, щоби вони вчинили над нею самосуд?

Квитки: https://molodyytheatre.com/repertoire/inyekciya-bezsmertya

"Підступність і кохання", 8 березня

Вистава по Всесвітньовідомий шедевр класика німецької літератури Фрідріха Шиллера, який вже понад два століття не сходить із провідних сцен світу, розповідає дивовижну історію піднесення леді Мільфорд – всесильної коханки герцога, що прагне досягти найвищої вершини слави, багатства й жіночого щастя. Її врода, розум та хитрість змушують тремтіти від захоплення більшість чоловіків, а її підступність не знаходить спротиву навіть серед найвигадливіших інтриганів герцогства. Проте на шляху у неї стає чисте, ніжне, палке кохання – чи зможе воно протистояти силі підступності?

Квитки: https://molodyytheatre.com/repertoire/pidstupnist-i-kohannya

"Різня", 9 березня

Що може стати останньою краплею для чотирьох чемних батьків та вивести їх із себе? Чи все-таки вдасться залагодити цю масштабну різню більш-менш цивілізовано? Зможуть дорослі обійтися без жертв і ще одних вибитих зубів? Про це та інше в ексцентричній комедії за п’єсою "Божество різанини" відомої французької письменниці Ясміни Рези, яку ставили в Лондоні, Німеччині, на американському Бродвеї, а Роман Поланськи відзняв кінофільм.

Квитки: https://molodyytheatre.com/repertoire/riznya

Убити чи любити, 10 березня

За п'єсою Р. Тома "Вісім жінок". Різдвяний вечір. Вісім красунь, що очікують на затишне родинне свято. Серед них – один чоловік, який займає особливе місце в житті кожної.Чим же займуться напередодні свята ці восьмеро? Вони точно не сумуватимуть! А вдаватимуть впливових, успішних, розумних, закоханих, спонтанних, веселих, романтичних, ерудованих, досвідчених, мудрих, спокійних жінок, справжніх матерів, професіоналів своєї справи.

Гратимуть успіх, спокій, витримку, істерику. Гратимуть одна для одної.

Квитки: https://molodyytheatre.com/repertoire/ubyty-chy-lyubyty

"Синий автобиль", 12 березня

Цю виставу поставив Ігор Славинський – актор, режисер та відомий телеведучий, а зіграв Олексій Вертинський. В основі – п’єса одного з найпопулярніших українських сучасних драматургів Ярослава Стельмаха. Це своєрідна сповідь автора про те, як непросто бути творчою людиною, як важко іноді народжуються звичайні слова, з них речення, а з речень – твори, які потім стають книгами, що інколи недбайливо покриваються пилом на бібліотечних полицях. Життя письменника – штука тяжка, але водночас страшенно цікава.

Квитки: https://molodyytheatre.com/repertoire/syniy-avtomobil

"Гагарін і Барселона", 12 березня

За оповіданнями "Гагарін та Барселона" Руслана Горового; "Тато, Ваш син – вегетаріанець" Любка Дереша; "Територіальні води її ванни" Сергія Жадана; "Ще один гарний день" Юрія Винничука; "Поцілунок у сідниці" та "Два квитки до опери" Євгенії Кононенко.

За кожним вікном прихований свій власний космос.

…Щоб Гагарін та Барселона хоча б на мить стали щасливими в реальності, а не лише в мріях, йому доведеться викрасти літак…

Квитки: https://molodyytheatre.com/repertoire/gagarin-i-barselona

"Метод Гронхольма", 14 березня

Ви обожнюєте свою роботу? Тримаєтесь всіма силами за своє робоче місце? Нервуєтесь перед кожною співбесідою, яка може обернутись у справжнє пекло для недосвідченого кар’єриста?

Опинившись на одній співбесіді, чотири герої розуміють, що їх втягнуто у захоплюючу детективну гру. Та чи варто вбивати в собі людяність заради посади топ-менеджера в престижній компанії?

молодий театр

Квитки: https://molodyytheatre.com/repertoire/metod-gronholma

"Місто сонця", 16 березня

Інтелектуальне фентазі за мотивами п'єси Генріка Ібсена "Майстер Сольнес".

Втративши останню надію на сімейне щастя в реальному житті, Майстер Сольнес створює утопічний ідеальний світ – віртуальне Місто Сонця. Місце, де збуваються усі мрії, місце без болю і жалю, місце, де ніхто не помирає, де люди завжди будуть щасливими. Там, в будинку своєї мрії, він планує оселитися разом з коханою дружиною серед інших щасливих сімей. Але за день до переправлення відкривається страшна таємниця – угода десятирічної давнини, яку він уклав з 12-річною дівчинкою Хільдою. За цією угодою щастя родини Сольнеса тепер в ії руках.

Квитки: https://molodyytheatre.com/repertoire/misto-soncya

"Потрібні брехуни", 17 березня

Багатому, самотньому та невгамовному мсьє Амількару потрібні висококласні брехуни! Художник-невдаха, дівчинка за викликом, актриса одного з театрів... Усіх їх збирають у дивному заміському будинку. Чому? Та тому що їм пропонують надзвичайну роботу – брехати. І за кожну бурхливу фантазію платить мсьє Амількар. Тож роблять вони все рішуче, з блиском в очах і правдиво! Брехуни знайомляться, закохуються до нестями, і...брешуть, все ж таки... брешуть... Чи ні? Розбирайтеся самі! Адже ви теж запрошені на цю скажену комедію!

Потрібні брехуни

Квитки: https://molodyytheatre.com/repertoire/potribni-brehuny

"Зачарований", 22 березня

За п'єсою "Безталанна" Івана Карпенка-Карого.

Що буває, коли серце рветься навпіл, Ви дізнаєтесь із найкращої української п'єси про кохання. Ця історія про те, як одна бездумна помилка може зруйнувати все життя, адже справжнє почуття трапляється лише раз.

Квитки:https://molodyytheatre.com/repertoire/zacharovanyy

"Цап-ка-Цап", 26 березня

За мотивами української народної казки "Коза-Дереза".

Ніхто не чекав від Зайця відважного спротиву, але ми точно знаємо: не на тих напали!

Відома українська народна казка "Коза-дереза" заграє новими барвами у музичній виставі "Цап-ка-цап".

Виразні алюзії на сучасні події політичної арени світу зчитуються дорослими.

А діти... Діти побачать на сцені казку, яка вчить кожного з нас обороняти рідний дім і не вірити ворожим пройдисвітам.

Цап-ка-Цап

Квитки:

https://molodyytheatre.com/repertoire/cap-ka-cap

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти