StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Серце наповнюється щастям": співачка Камалія возз'єдналася з колишнім чоловіком

1 липня 2024, 08:20
1404
Камалія вирішила підтримати доньок на змаганнях у Лондоні.
Камалія
Камалія провідала доньок у Лондоні / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

Українська співачка Камалія возз'єдналася з колишнім чоловіком Моххамадом Захуром, щоб бути присутньою на змаганнях доньок Арабелли і Мірабелли з легкої атлетики.

На своїй сторінці в соцмережах артистка показала фото з Лондона. Зазначимо, доньки співачки проживають у Великій Британії разом із батьком.

відео дня

"Я знову в Лондоні з моїми улюбленими доньками, Мірабеллою і Арабеллою! Як я вже писала раніше, у них зараз кінець навчального року, і цими днями проходить щорічний всешкільний спортивний день - змагання з легкої атлетики. З такою материнською радістю і гордістю спостерігаю, як мої дівчатка беруть активну участь у цих змаганнях! Щоразу, коли бачу їхнє прагнення та зусилля, моє серце наповнюється щастям", - написала Камалія.

Хто така Камалія?

Камалія - українська поп-виконавиця, актриса, модель, автор-виконавець. Заслужена артистка України.

За даними Вікіпедії, кар'єра Камалії як співачки розпочалася 1993 року на фестивалі "Червона Рута". Після цього вона поїхала до Москви, де перемогла в конкурсі "Телешанс".

У 2004 році Камалія була удостоєна звання Заслуженої артистки України. Переможниця конкурсу "Місіс Світу" 2008 року. У 1999 році авторська пісня Камалії "Люблю тебе" - була визнана переможцем фестивалю "Пісня року".

Співачка Камалія - останні новини по темі

Раніше Камалія відверто розповіла про стосунки з ексчоловіком після розлучення. Шанувальники артистки довго не могли повірити, що вона розійшлася з Мохаммадом Захуром після 20 років разом.

Також співачка отримала складно прогнозоване ушкодження, про яке соромилася розповісти фанатам. Втім пізніше Камалія все ж розкрила подробиці своєї моторошної травми.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти