StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як обраниця Пономарьова відреагувала на новину про його роман з Марією Яремчук - подробиці

13 серпня 2024, 17:59
177
Олександр Пономарьов заявив, що його кохана спокійно відреагувала на плітки про його зв'язки з Марією Яремчук.
Марія Яремчук, Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов сміється від новин про те, що він батько дитини Марії Яремчук / колаж: Главред, фото: instagram.com/popova.svitlana.mua, instagram.com/ponomaryovoleksandr

Український відомий співак Олександр Пономарьов вже багато років потрапляє під атаки з боку ЗМІ через розмови про його таємний роман зі співачкою Марією Яремчук, з якою він раніше співпрацював.

Нещодавно Марія народила свого первістка і з'явилися нові плітки, що Олександр - батько малюка. Співачка все ж спростувала ці чутки.

відео дня

Як розповів Пономарьов у проекті "Ранок у великому місті", він не бачив Марію понад п'ять років, тому йому дивно було таке читати. Не ображалася і кохана Олександра, вона теж з гумором поставилася до цих пліток: "Сміються всі".

Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов / інфографіка: Главред

Хто такий Олександр Пономарьов?

Олександр Пономарьов - український співак, автор пісень, продюсер. Народний артист України (2006). Був першим артистом, який представив Україну на міжнародному музичному конкурсі Євробачення - 2003 року пісня "Hasta la vista" у виконанні Пономарьова принесла 14-те місце. Випустив 9 музичних альбомів.

Олександр Пономарьов - останні новини за темою

Раніше український продюсер Сергій Перман розповів, як на нього накинувся з кулаками Олександр Пономарьов. Після неприємного інциденту вони не спілкувалися довгі роки.

Також Олександр Пономарьов показав стильне фото покійної матері, і в річницю її смерті вшанував пам'ять. Рідної артисту людини немає на світі вже 20 років.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти