StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як няня Віка принижувала Україну: в мережі проаналізували серіал з Заворотнюк і висловлювання про Україну

26 жовтня 2022, 16:08оновлено 27 жовтня 2022, 09:38
Няня Віка, яка нібито родом з Маріуполя, постійно принижувала місто, яке зрівняли з землею росіяни.
Як няня Віка принижувала Україну: в мережі проаналізували серіал з Заворотнюк і висловлювання про Україну
Анастасія Зворотнюк в ролі Віки

Поки зірка російського серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк бореться за життя через своє важке онкологічне захворювання, український Instagram-канал yaktytam проаналізував серіал на предмет образ і принижень України.

"Наш головний редактор подивився всі серії сітки - і не збожеволів. А ще зібрав деякі з багатьох десятків згадок про Маріуполь, над яким так знущалися росіяни (і який в підсумку все ж знищили)", - сказано на сторінці.

Зокрема, за сюжетом серіалу, няня Віка, яку грає Заворотнюк, нібито родом з Маріуполя і влаштовується нянею до дітей багатого Московського продюсера. "Насправді, під історією кохання не рідко ховалися ненависть до наших земель, тому що Україна завжди згадувалася лише з негативного боку", - сказано на сторінці.

відео дня

"Віка, ви крадете речі в магазині, як Україна — російський газ", — заявляє продюсер Шаталін в одній із серій. "Помаранчевий зараз в моді на Україні", - жартує інша героїня, натякаючи на Революцію Гідності. "Максим Вікторович, вашій доньці Маші потрібна вишиванка - чи то на свято приєднання України, чи то від'єднання", — каже сама Віка.

А коли мова заходить про нескінченних родичів Вікі, всі вони як правило роблять щось смішне, звідки б вони не були - Одеси, Бердянська, Мелітополя або Бердичева.

Але найбільше дісталося Маріуполю - "рідному місту" головної героїні Вікі. Це місто пригнічувався при кожному зручному випадку

Нагадаємо, раніше дочка онкологічної хворої російської актриси Анастасії Заворотнюк Анна несподівано змінила імідж і стала неймовірно схожою на свою хвору маму.

Відповідною публікацією молода жінка поділилася на своїй сторінці в Instagram. Дівчина кардинально змінила колір волосся і її підписники звернули увагу на те, що вона стала дуже схожа на свою хвору матір.

Модель стала більш темною, готуючись таким чином до зими. "Хлопців, як вас колір волосся новий", - запитала у своїх фоловерів вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти