StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відомий співак розповів, як змусив дружину ревнувати та ледь не зламав стосунки

13 серпня 2024, 20:46
342
Ivan Navi зізнався, що не завжди був зразковим чоловіком для своєї обраниці.
Ivan Navi з дружиною та сином
Ivan Navi новини - Іван Наві розповів про стосунки з дружиною / колаж: Главред, фото: instagram.com/ivan_naviofficial

Український співак Ivan Navi довгий час приховував свою сім'ю: який вигляд має його дружина Романія шанувальники дізналися лише восени минулого року - артист показав фото з обряду хрестин їхнього спільного сина Дарія. З дня на день хлопчик відсвяткує перший ювілей - один рік.

До весілля Іван із Романією зустрічався три роки. Співак зізнався в інтерв'ю для проєкту "Тур зірками" що спочатку ледь не зруйнував ці стосунки.

Артист зазначив, що довго не усвідомлював того, що те, що, на його погляд, було безневинним фліртом з іншими дівчатами, сильно ранило Романію. Через ревнощі в їхній парі почалися серйозні проблеми. На щастя Наві вчасно зрозумів, що поводиться нечесно по відношенню до коханої, і відтоді між ними ідилія.

відео дня

"На початку ревнощі були, і не маленькі. Можливо, через те, що я міг давати якісь приводи. Десь собі дозволяв полайкати чи написати щось дівчатам. Звісно, це було невинно. Але коханій було неприємно. Потім зрозумів, що наші проблеми через мою поведінку. Причина в мені. Якщо ти не даєш причин для ревнощів, то їх і не буде", - розповідає Ivan Navi.

Хто такий Ivan Navi?

Ivan Navi (справжнє ім'я - Іван Сяркевич) - український співак. Дворазовий номінант музичної премії YUNA: у категоріях "Відкриття року" (2017) і "Найкращий виконавець" (2018), номінант музичної премії "Золота жар-птиця" в категорії "Прорив року" (2018) і "Найкращий виконавець" (2019). У лютому 2019 року Ivan NAVI взяв участь у Національному відборі на "Євробачення 2019" з авторською англомовною піснею "All For The Love". Пісня Ivan NAVI "Коли Нема Тебе" стала піснею 2020 року на радіостанціях України, повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше співак і лідер гурту Друга ріка Валерій Харчишин відповів на чутки про роман з Яніною Соколовою. Раніше вони були колегами і за дивним збігом розлучилися з попередніми партнерами в один і той самий рік.

Також вдова Віталія Білоножка показала фото з весілля онука, якого назвали на честь його легендарного дідуся-співака. Світлана Григорівна була рада стати почесною гостею на святі створення нової сім'ї.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти