StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гірше Могилевської: Alena розповіла, у кого найскладніший характер в шоу-бізнесі

25 червня 2023, 21:06
47046
Омаргалієва зазначила, що деяких найчастіше тільки по скандалах і запам'ятовують.
Тамерлан і Олена Омаргалієва
Альона Омаргалієва назвала найбільшу скандалістку українського шоу-бізнесу / колаж: Главред, фото: instagram.com/omargalieva.alena

Українська сцена має своїх дів - крім багатотисячних армій шанувальників їх супроводжує репутація складних у роботі людей. В основному це відбувається через скандали.

Змагань серед артистів "Хто найбільший скандаліст", звісно, ніхто не проводить, але у будь-кого, хто має відношення до світу шоу-бізнесу, за час роботи утворюється свій список. Деякі імена там миготять із завидною регулярністю.

Наприклад,в інтерв'ю для нашого радіо співачці Альоні Омаргалієвій (дует TamerlanAlena) запропонували обрати, у кого з українських артисток на її думку найскладніший характер. Серед кандидаток виявилися Наталія Могилевська та Оля Полякова.

відео дня

Омаргалієва вибрала останню, і відзначила її амплуа скандальної людини. "Оля Полякова. Ну, мені здається, що так. Вона просто скандалістка. Її у принципі можна запам'ятати чисто по скандалах", - дала Королеві ночі характеристику співачка.

Раніше зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк критично висловився про чоловіків, які втекли з України під час війни, і за кордоном не роблять нічого заради перемоги нашої країни.

Також з незвичайною ініціативою виступила Оля Полякова - у відповідь на заяву путіністів Баскова і Лепса про мільйон кожному окупанту за підбитий "Леопард", українська співачка запропонувала свою винагороду за "полювання" на артистів-пропагандистів.

Інші новини про Олю Полякову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти