StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Художній керівник Дизель Студіо розповів, чому насправді Писаренко та Нікішин втекли в РФ

26 березня 2023, 20:56
Російські актори переметнулися на бік країни-окупанта зі страху, переконаний Єгор Крутоголов.
Сергій Писаренко, Євген Нікішин, Єгор Крутоголов
Єгор Крутоголов висловив свою думку про втечу Писаренка і Нікішина в РФ / instagram.com/sergeypisarenko, instagram.com/dizelmano

Український актор, шоумен і художній керівник Дизель Студіо Єгор Крутоголов прокоментував кадрові зміни в акторському складі шоу з настанням повномасштабної війни. Зокрема в подкасті "Гончарова Подкаст" він розповів, який "післясмак" залишив після себе відхід з команди російських акторів Євгенія Нікішина та Сергія Писаренка.

До початку повномасштабної війни вони були постійними резидентами Дизель Шоу, а Писаренко навіть перевіз в Україну свою сім'ю. У перші дні війни вони записали антивоєнне звернення, проте вже у вересні 2022 року обидва опинилися в країні-окупанті, та стали замовчувати війну.

Єгор Крутоголов зазначає, що розлучилися вони з Писаренком і Нікішиним спокійно, без скандалів, мовляв актори не відчувають агресії і ненависті до нашої країни, але втекли і фактично встали на бік ворога виключно зі страху. Художній керівник їх за це не засуджує, але співпрацювати з російськими акторами не хоче.

відео дня

"Писаренко в Естонії, наскільки я знаю, а Женя повернувся в Росію. Я їх не засуджую, тому що жодного поганого слова про Україну я від них не чув. Я знаю, що вони бояться. І бояться не тільки за свою дупу, а за свої родини. Їм є чогось боятися, думаю. Вони з радянських часів звикли жити у страху від влади, і їх це влаштовує", - підкреслює Крутоголов.

На противагу росіянам Нікішину і Писаренку він ставить білорусів Євгена Сморигіна і Дмитра Танковича - вони залишаються в нашій країні, засуджують війну і всіляко сприяють українським колегам. На погляд Крутоголова, ця позиція - більш чесна. "У нас у колективі були росіяни та білоруси. Білоруси залишаються та роблять велику справу. Хотів подякувати Жені Сморигіну та Дмитру Танковичу за їхню позицію, за їхню любов до України. Діма вже краще за мене розмовляє українською. І Женя це робить", - розповідає художній керівник Дизель Студіо.

Раніше Єгор Крутоголов зізнався, чому сам не пішов захищати Україну зі зброєю в руках, та в який саме момент йому стало дійсно страшно за своїх близьких.

Також стало відомо, що акторка і ведуча білоруського походження Марина Грицук, яка була постійним резидентом Dizel Show, втекла з України і влаштувалася до росіян на роботу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти