Холостячка 2020 - що було в 4 випуску 13-11-2020: відео

13 листопада 2020, 20:50оновлено 20 листопада 2020, 10:58
Новий 4 випуск шоу Холостячка 2020 вийшов на екрани. Що було в третьому випуску 13-11-2020 і хто хоче підкорити серце Холостячки - читайте на Главреді.
Холостячка 2020 4 випуск 13-11-2020
Холостячка 2020 4 випуск 13-11-2020 / СТБ

Четвертий випуск шоу Холостячка 2020 на СТБ вийшов о 19: 00 13 листопада. Холостячка Ксенія Мішина перевірятиме, як її майбутній чоловік реагуватиме на її роботу і спосіб життя - вона запросить чоловіків на знімальний майданчик, і влаштує їм найжорстокішу несподівану перевірку.

Крім того, на шоу відкриються непривабливі факти про чоловіків, які могла не знати Ксенія.

На шоу Холостячка 2020 прийшла знаменита українська акторка і переможниця Танці в зірками, зірка серіалу Кріпосна і маси інших серіалів і театральних вистав, Ксенія Мішина. Ведучим шоу буде традиційно Григорій Решетник.

Що було в четвертому випуску Холостячки 2020-дивись і читай на Главреді.читайте такожХолостячка 2020: список учасників, хто отримав бутоньєрку

Щоб перевірити, наскільки хлопці готові до таких особливостей роботи Ксенії, холостячка запросила учасників проекту на знімальний майданчик. Дівчина в першу чергу перевірила учасників на те, як вони відреагують на її поцілунки у фільмі.

Ще одне випробування-потрібно "на камеру" "тріснути" Ксенію Мішину об стіл, але не по справжньому. Забіжимо наперед, і скажемо, що всі чоловіки відмовилися, але один все ж погодився "показати яйця". А ось чи сподобалося Ксенії Мішиної така поведінка - те ще питання.

Ксенія і Григорій влаштували чоловікам гру, в якій вони повинні були вгадати факти при Ксенію, і потім дівчина вручила троянду Андрію, в той час як іншому Андрію - нині імениннику подарувала розмова тет-а-тет, на якому пообіцяла побачення.

На наступний день вранці забрала Андрія Рибака кататися на дошці на Дніпрі в Києві. Хоча дівчині шалено сподобалася прогулянка, Андрій неуспішно покатався на дошці, і був злегка засмучений і збентежений. Вони пробували, пока він не зміг.

Ксенія Мішина наостанок, перед побаченням з Іллею, влаштувала своїм чоловікам новий "спрінт-забіг" - головне випробування на спроможність зірки: "тортури журналістами".

Як не раз у своєму Instagram писала Мішина, у неї адекватна реакція на хейтерів, чи то пак зірка давно пройшла випробування хейтерами і "аулами пера".

Але ось, як відреагують її молоді люди, коли опиняться віч-на-віч із залом повним журналістів, які задають каверзні питання.

Холостячка 2020 4 випуск - дивитися 13-11-2020:

Всі випуски шоу Холостячка 2020 виходять на СТБ по п'ятницях о 19-00, і дивитися онлайн Холостячку можна буде на сайті телепортал із запізненням після прем'єри.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти