StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Групі ДДТ скасували концерт у Москві

2 червня 2022, 15:27
Артист не боїться висловлювати свою позицію.
Юрій Шевчук
Юрій Шевчук відкрито висловився проти режиму/ Фото а. Бойко, "Вести"

Департамент регіональної безпеки Москви не погодив концерт групи "ДДТ", який повинен був відбутися в кінці майбутнього тижня. Повідомляється, що у зв'язку з цим музиканти змушені перенести свій виступ у Москві з 10 червня 2022 року на наступний рік.

Про перенесення концерту групи "ДДТ", який повинен був проходити на" відкритті арені", співаки розповіли своїм шанувальникам в соцмережах.

"Нами були докладені всі зусилля і доступні можливості, щоб зберегти виступ 10 червня 2022 року, але марно. Ми змушені Вам повідомити, що проведення концерту групи ДДТ в Москві на стадіоні "відкриття Банк Арена" переноситься на 17 червня 2023 року", — зазначено в повідомленні.

відео дня

читайте такожУкраїнський ведучий передбачив майбутнє Росії на прикладі груп ДДТ, Машина часу і Акваріум

Нагадаємо, раніше російський рок-музикант, поет-пісняр і лідер групи ДДТ Юрій Шевчук, який відкрито висловлює свою позицію щодо війни Росії в Україні, потрапив у поле зору російських силовиків.

Так, після концерту, де Юрій Шевчук заявив, що "Батьківщина - це не жопа президента, яку потрібно весь час цілувати", до нього за лаштунки прийшли силовики і ізолювали його від інших учасників групи.

У мережі також з'явилася інформація, що група згортає концертну діяльність. Говорили також, нібито група не повертає гроші за куплені квитки. 65-річний Шевчук спростував чутки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти