StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Герої бойовиків - перезаряджаються": Шварценеггер підтримав хворого Вілліса

29 травня 2023, 09:39оновлено 4 червня 2023, 10:46
Легендарний актор Арнольд Шварценеггер висловив підтримку не менш легендарному акторові Брюсу Віллісу, який залишив кіно через важку хворобу.
Вілліс, Шварценеггер
Арнольд Шварценеггер підтримав тяжкохворого колегу Брюса Вілліса / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Легендарний актор, продюсер і колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер стверджує - внесок у кіно його не менш легендарного колеги Брюса Вілліса (який зараз страждає від важкої хвороби "афазія") ніколи не буде забутий, повідомляє портал CinemaBlend.

За словами "Залізного Арні", він дуже сильно підтримує "Міцного горішка".

"Я думаю, що він фантастичний. Він був, завжди, протягом багатьох років, величезно-величезною зіркою. І я думаю, що його завжди пам'ятатимуть як велику зірку. І як хорошу людину. Я розумію, що за його обставин, з точки зору здоров'я він змушений був піти на пенсію. Але взагалі, знаєте, ми ніколи не йдемо на пенсію. Герої бойовиків - перезаряджаються", - сказав актор.

Дивіться відео ТСН про Брюса Вілліса:

Нагадаємо, раніше у березні 2022 року стало відомо, що легендарний голлівудський актор Брюс Вілліс офіційно завершив акторську кар'єру. Як повідомила його сім'я, таке рішення далося артистові насилу, проте лобно-скронева деменція, яку йому діагностували рік по тому, не дозволяє йому як слід виконувати свою роботу.

Емма Хемінг, дружина актора, намагається всіляко оберігати його. Вона звернулася до папараці, які буквально переслідують Вілліса, з проханням поважати його приватність, і пояснила, як потрібно спілкуватися з людьми з його діагнозом.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти