"Старий хтивий накроман-сатаніст": Харламов висміяв чутки про розлучення з Асмус

2 липня 2020, 15:04оновлено 2 липня 2020, 20:33
Російський комік Гарік Харламов з гумором відповів на чутки про те, що причиною розлучення з Асмус став його алкоголізм.

Гарік Харламов і Христина Асмус
Гарік Харламов і Христина Асмус / Instagram

Гарік Харламов здивувався, що у нього були продюсер Олеся Сазикіна, і пояснив, що ніякої Наталії Субботіної в житті не знає.

Харламов у відповідь на фейкові новини про причини розлучення написав величезний список негативних якостей, які приписав собі, щоб розважитися від заголовків ЗМІ. Свій пост Харламов опублікував в Instagram.

відео дня

"Нова нісенітниця літає в мережі про наше розлучення. Ось наприклад невідомі мені прізвища несуть чергову нісенітницю ) Для найбільш чутливих читачів подібного роду марення, поясню. У мене ніколи не було продюсера Олесі Сазикіної і ніякої Наталії Субботіної я не знаю ))) і щоб випередити моїх наступних "продюсерів", "знайомих" і "друзів" зізнаюся сам: я дуже важка людина з поганим характером , завжди злий, жадібний, самозакоханий бездушний агресивний алкаш, хворий номофобією, акрофобією, арахнофобією,читайте такожХристина Асмус кинула Харламова з-за пияцтва і ігроманії аблутофобією, аутофобією, клаустрофобією, вермінофобією, галитофобией, дентофобией, зоофобією, лудоманією, харчовою і сексуальною залежністю. Старий наркоман сатаніст із зайвою вагою, заздрісний, марнославний, хтивий, жорстокий тиран, мракобіс, гомофобний расист з усіма відомими шкідливими звичками і жахливими проявами. Тварина хулі вже там. Але, це не причина розлучення. Справжня причина розлучення : ШОПОГОЛІЗМ !!!", - сказав Харламов.

'Старий хтивий накроман-сатаніст': Харламов висміяв чутки про розлучення з Асмус

Нагадаємо, що Крістіна Асмус і Гарік Харламов оголосили про своє розлучення після 8 років, пояснивши, що рішення зважене і обдумане, а фільм Текст тут ні при чому. Однак, вони не стали називати причину розлучення, що спровокувало необґрунтовані чутки і фантазії про причини.

Раніше російська блогерша оголосила, що по її думці, причина розлучення Асмус і Харламова - зрада або гра Асмус у фільмі Текст.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти