"Дірки дружини мав інший самець": блогерша назвала причину розлучення Асмус і Харламова

24 червня 2020, 17:15
Російська блогерша Олена Міро вирішила втрутитися в обговорення причин розлучення гумориста Гаріка Харламова і акторки Христини Асмус.
Гарік Харламов і Христина Асмус
Гарік Харламов і Христина Асмус / Instagram

Христина Асмус і Гарік Харламов оголосили про своє розлучення в соцмережах, тим самим викликавши нездоровий інтерес до своїх відносин. Останній раз такий хайп в мережі викликала відверта сцена з фільму Текст, в якому зіграла Христина Асмус.

В мережі почали бурхливо обговорювати розлучення, і найбільш популярні блогери і публічні особи не змогли не висловити свою думку. Так блогер Олена Міро заявила, що причиною розлучення стали зради Христини Асмус.

"Більше року тому - ще до прем'єри фільму Текст - я написала пост, в якому розповіла, як, насправді, йде стан справ у Сім'ї Йогуртів Асмус і Харламова. Христина разом зі своєю пісєчкою летить в Об'єднані Арабські Емірати, а Гарік, залишившись вдома, шле їй в номер повітряні кульки з прив'язаними до них сімейними цінностями. Тобто фоточками", - пише вона.

відео дня

На думку блогера Христина Асмус регулярно зраджувала чоловікові, а він не хотів цього бачити.

"Мужик, якому зраджують, мутує в курку. Дефективная логіка тр**ся на боці дружини починає здаватися йому цілком нормальною... Мужик, який підозрює, що дружина йому зраджує, не хоче відкрити очі і побачити докази зради, які удосталь розкидані по його життя. Такому чоловікові можна згодувати будь-яку - найбільш зухвалу! - брехню. Він її з'їсть лише тому, що не хоче відчувати себе самцем, якого через дірки дружини мав інший самець. У нього немає такої мети. Він буде вірити їй до останнього", – зазначила блогерша.

Нагадаємо, що 22 червня Христина Асмус і Гарік Харламов оголосили про своє розлучення, чим спровокували поширення різних чуток про його причини, так як пропросили трохи приватності, і притримали його причину при собі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти