StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Євробачення-2024: ізраїльська учасниця жила в РФ і співала в окупованому Криму

7 лютого 2024, 23:21
Еден Голан має українські корн, народилася в Ізраїлі, але більшу частину життя провела в країні-окупанті.
Еден Голан
Євробачення-2024: учасниця від Ізраїлю Еден Голан має російське минуле / колаж: Главред, фото: instagram.com/eurovision, instagram.com/golaneden

Ізраїль визначився з учасницею, яка представлятиме країну на Євробаченні-2024 у Мальме, Швеція. Нею стала вокалістка Еден Голан, яка, якщо вірити відкритим джерелам, має досить суперечливу біографію.

Голан народилася в Кфар-Сава 2003 року, і має єврейське, латиське (за батьківською лінією) та українське (за материнською лінією) коріння. Проте вся сім'я, коли дівчинці було 6 років, перебралася до Москви у зв'язку з робочим відрядженням батька, і жила там до початку повномасштабної війни. Загалом 20-річна співачка 13 років свого життя провела в країні-окупанті

У 2022 році Еден приїхала до Ізраїлю, і стала облаштовувати свою кар'єру там. Проте перші кроки на сцені вона зробила в рф, про яку вона відгукується змішано через яскраво виражений антисемітизм, який їй там довелося пережити.

Тим не менш Еден Голан у 2015 році пройшла у фінал Нацвідбору на Дитяче Євробачення від росії, а вже у 2016 році приїхала в окупований Крим виступати на дитячій "Новій хвилі" дуетом зі співачкою Нюшею. Два роки потому, 2018 року, дійшла до фіналу 5 сезону російської версії талант-шоу "Голос. Діти" у складі команди пропутінської співачки Пелагеї.

Також варто зазначити, що про війни в Україні та Ізраїлі вона вважає за краще публічно не висловлюватися.

Дивіться відео виступу Еден Голан на "Новій хвилі" в окупованому Криму:

Нагадаємо, дует alyona alyona & Jerry Heil переміг на Національному відборі-2024 і поїде на Євробачення від України. Главред розповідав, про що пісня "Teresa & Maria", якій пророкують перемогу на міжнародному конкурсі.

Також український співак Melovin розкритикував результати Нацотобору-2024. Артист, який посів у змаганні третє місце, засумнівався в "прозорості" підрахунку глядацьких голосів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти