StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це взагалі смішно": Полякова відверто розповіла, чому не бачить в Кароль конкурентку

19 березня 2023, 13:09
У 2021 році між попдівами української сцени стався конфлікт, подробицями якого Оля Полякова поділилася лише зараз.
Оля Полякова, Тіна Кароль
Оля Полякова розповіла, чому не вважає Тіну Кароль конкуренткою / instagram.com/polyakovamusic, instagram.com/tina_karol

Українська співачка Оля Полякова відома своєю любов'ю до міцного слівця - часом вона може бути нестриманою у виразах, через що нерідко потрапляє в скандали.

Так у 2021 році на шоу Маска Полякова назвала Тіну Кароль відомою плакальницею, що дуже образило останню. Стрімкий скандал потряс український шоу-бізнес, але його підсумок так і залишився за лаштунками.

В інтерв'ю для Раміни Есхакзай Оля розкрила подробиці цього інциденту, а також зазначила, чому не бачить в Кароль конкурентку. Королева ночі зізнається: її гострий язичок приносив їй чимало проблем, але з Кароль вона не залишилася ворогами.

"Якщо у нас і були скандали, то вони були трохи висмоктані. І так трохи вигадані. Ну щось я [ляпнула - неценз.]. Це було негарно з мого боку, не те я мала на увазі. Трохи мене підставили. Коли я неправа, я завжди перепрошую. Я попросила вибачення того ж дня. Люди повинні розуміти, що всі ці скандали, вони є трохи для розваги. Вони штучні. Ніхто не ворогує", - заспокоїла шанувальників Полякова.

Що ж стосується конкуренції між двома українськими дівами, то тут Оля має однозначну думку: Кароль їй не конкурентка. "Україна - така велика країна, 40 мільйонів людей. І дві співачки це дуже мало для такого великого шоубізнесу. Тому я думаю, що вистачить тронів. Їх можна поставити штук 10 і їх ще мало. Великий шоубізнес повинен бути. Нас мало. Нам потрібно, щоб у людей були гроші для того, щоб ходити на концерти. А титули, ми розберемося і якось поділимо. Нині це взагалі смішно. ... За великим рахунком, ніхто не конкурує. Якщо брати мене та Тіну, то ми дуже різні. В нас різна аудиторія. І ті люди, які ходять на Тіну Кароль, половина з них може піти на Олю Полякову, а друга половина не прийде. Ми ділимо різні аудиторії. І я гадаю, що нам усім вистачить місця. Тому прям такої конкуренції її просто не існує. А тим більше зараз, коли немає шоубізнесу", - переконана Оля Полякова.

Раніше Оля Полякова згадала, як посварилася зі співачкою-запроданкою Ані Лорак, коли та оголосила про тур Україною у 2021 році: Королева ночі наговорила Куєк гидот, про що анітрохи не шкодує.

Також випливла важлива подія в кар'єрі української співачки Тіни Кароль - артистка дуже горда тим, що після 2014 року не дала жодного концерту в країні-агресорі, а тепер визначила долю своїх російськомовних хітів.

Інші новини про Олю Полякову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти