StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це був жах": зірка Сватів висловилася про зустріч з тяжкохворою Анастасією Заворотнюк

11 травня 2023, 19:52
Актриса Олеся Железняк заявила, що спогади про той день з Заворотнюк у неї залишилися не найприємніші.
Анастасія Заворотнюк, Олеся Железняк
Анастасія Заворотнюк, Олеся Железняк / Колаж Главред, фото кадр з серіалу "Свати", facebook.com/Zavorotnyuk

Зірка серіалів Свати і Моя прекрасна няня російська актриса, яка виступила за війну в Україні і підтримала диктатора Путіна, повідала, як їй доводилося виходити в світ разом з тяжкохворою Анастасією Заворотнюк.

Актриса Олеся Железняк заявила, що спогади про той день у неї залишилися не найприємніші.

Йтиметься про захід, який відбувся задовго до того, як у Заворотнюк діагностували онкологію. На пару з Заворотнюк артистка вирушила на червону доріжку.

Железняк додала, що була сама не своя через хвилювання, і тепер згадує про пережите з здриганням.

"Ми були на "Кінотаврі" з Настею Заворотнюк. Це був жах. Наряд, по-моєму, був красивим. Я виглядала добре. Як завжди буває, коли ти дивишся на минуле, тоді ти розумієш, що все було добре. Не те що зараз", - заявила скандальна актриса, пишуть росЗМІ.

Нагадаємо, раніше зірка українського серіалу "Свати" Олеся Железняк, яка відкрито підтримує терориста Путіна, вбивства мирних громадян України, а також його загарбницькі амбіції, несподівано висловилася щодо президента України Володимира Зеленського.

Нагадаємо, раніше Олеся Железняк, яка зіграла Ларису Буханкіну, знову звернулася до української актриси Ганни Кошмал, яка зіграла Женю Ковальову.

Як заявила Железняк в пропагандистській програмі "Доля людини", вона вирішила довести, що зовсім не злиться на Кошмал, яка розірвала відносини з людьми, що підтримують війну і вбивства мирних українців. "Мені сумно. Не гірко, а саме сумно. Але я не дозволяю собі злитися і ображатися. Коли людина озлоблена - це значить, що їй погано, важко, і він не може з усім цим впоратися. Я, чесно, дуже б хотіла Аню обійняти і сказати: "Я тебе все одно люблю, я тебе дуже жалію". Я вірю, що ми коли-небудь обнімемося", – марить путіністка.

Дивіться відео про те, які останні скандали сталися серед українських зірок:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти