StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Є до кого повертатися додому": Кіркоров приголомшив змінами в особистому житті

11 березня 2023, 16:44
Білявий і Кучерявий путініст розповів, що в його серці живе любов. Стать нової любові, втім, не уточнив.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров / Instagram

Путініст, скандаліст і матерщинник Філіп Кіркоров, який останнім часом дуже змінився завдяки пластичним операціям, знову зробив несподіване визнання.

Виявилося, що артист, який відрізав жир зі свого живота і наростив біляві кучері, тепер не один, пише пропагандистський смітник "Комсомольська правда".

За словами путініста і любителя війни, Кіркоров ліг під ніж хірурга не тільки заради себе, але і заради нової коханої або коханого, з якою або яким перебуває у відносинах з осені минулого року. Тепер стало відомо, що він не просто зустрічається зі своєю другою половиною, пара вже разом живе.

"Любов нова живе в моєму серці. Зараз мені є до кого повертатися додому. Поки не буду розповідати, хто і що. Але в душі є це почуття і стимул жити далі і творити", - заявив артист.

Нагадаємо, раніше Філіп Кіркоров зробив цікаву заяву щодо української співачки-зрадниці Наташі Корольової. В ефірі одного з російських шоу Кіркоров згадав, як дозволив собі "вільність" щодо дружини офіцера-стрингоносця Тарзана, Наташі Корольової.

Приводом для подібних висловлювань став виступ конкурсанта в костюмі Скунса на шоу "Маска", де судді повинні відгадати учасника, захованого в костюмі. Кіркоров припустив, що під маскою учасника ховається саме Наташа Корольова, тому він вирішив задати питання, щоб підтвердити або спростувати свою теорію.

Крім того, раніше Кіркорова несподівано застукали на відпочинку в Таїланді.

Однак на відео, знятими очевидцями, Кіркоров виявився не один. Зокрема, в сюжеті видно, як бадьоро Крокуючий, напівлисий Кіркоров, наздоганяє іншого чоловіка. Той зазиваюче озирається і пара стрімко віддаляється в сторону, де розташовані номери.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти