StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ще один Міддлтон: у родині принцеси Уельської поповнення

6 липня 2023, 16:50
3111
Четвертий малюк з'явиться вже до кінця 2023 року.
Кейт Міддлтон, Джеймс Міддлтон, Алізе Тевене
Джеймс Міддлтон, молодший брат принцеси Уельської, та його дружина, Алізе Тевене, готуються вперше стати батьками / колаж: Главред, фото: princeandprincessofwales, instagram.com/jmidy

Кетрін, принцеса Уельська, готується до поповнення в родині. Новий малюк зовсім скоро з'явиться у її молодшого брата Джеймса Міддлтона.

Для чоловіка це буде перша дитина (для Кейт Міддлтон - четвертий племінник). Радісну новину він повідомив на своїй сторінці в Instagram - опублікував фото вагітної дружини з кругленьким животиком та їх улюбленої собаки Мейбл, яка, схоже, вже готова виховувати новонародженого.

"Ми не можемо бути ще більш схвильованими ... ну, хіба що Мейбл може. Це був дуже важкий початок року після втрати моєї улюбленої Елли (Міддлтон - завзятий собачник, Елла була його улюбленою вихованкою - прим. редактора), проте ми закінчимо рік найдорожчим маленьким поповненням в нашій зростаючій сім'ї", - підписав фото молодший брат принцеси Уельської.

відео дня

Джеймс Міддлтон у вересні 2021 року одружився на своїй подрузі - Алізе Тевене, з якою живе в заміському будинку в оточенні улюблених собак. Вони познайомилися в 2018 році, і вже рік по тому побралися. Однак офіційне укладення шлюбу і поповнення в родині пара кілька разів відкладала через пандемію ковіду.

Алізе Тевене
Джеймс Міддлтон, молодший брат принцеси Уельської, і його дружина, Алізе Тевене, готуються вперше стати батьками / instagram.com/jmidy

Раніше український шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко розповів, чому все ще неодружений у 36 років, а також розповів, що в романтичних стосунках викликає у нього депресію.

Також стало відомо, що вдруге мамою стала українська співачка Ната Жижченко (ONUKA) - артистка приховувала вагітність, тому поява дитини стала для шанувальників справжнім сюрпризом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти