StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ще не стала реліквією: як зараз виглядає головна героїня серіалу "Мисливці за старовиною"

3 березня 2023, 16:07
Кожен глядач із задоволенням зірвався б у подорож за скарбами в компанії Тіа Каррери.
Тіа Каррере
Тіа Каррере в ролі Сідні Фокс в серіалі "Мисливці за старовиною" / imdb.com

Американська акторка і співачка Тіа Каррере (справжнє ім'я - Алтея Жанеро) найбільшу популярність серед української публіки здобула завдяки серіалу "Мисливці за старовиною" (1999-2002), в якому зіграла головну роль.

Її персонаж - Сідні Фокс, професор історії, археології та антропології, і велика авантюристка. Епізоди серіалу, в яких вона дійсно викладає студентам, можна перерахувати по пальцях - більшу частину часу вона подорожує по світу в компанії свого вірного асистента Найджела, та шукає втрачені реліквії, щоб повернути їх в надійні руки.

Сідні Фокс у виконанні Каррери була чарівною - розумною, привабливою. До того ж володіла зброєю і бойовими мистецтвами. Кожна серія була присвячена окремій реліквії і являла собою короткий екскурс в історію. Кожен глядач "Мисливці за старовиною" після перегляду серіалу хоч раз, але мріяв опинитися на місці Сідні Фокс.

відео дня

Пригодницький серіал англо-канадського виробництва перестали знімати після третього сезону - з "Мисливцями" просто не продовжили контракт. Втім, ймовірно творці вирішили, що тема полювання за скарбами на той момент вичерпала себе, адже серіал створювали виключно з бажання потрапити "в потік" після шаленої популярності фільмів та ігор про Лару Крофт - мисливицю за скарбами, прекрасну і смертоносну.

Тіа Каррере
Тіа Каррере в ролі Сідні Фокс в серіалі "Мисливці за старовиною" / imdb.com

Великою трагедією завершення зйомок "Мисливців за старовиною" для Тіа Каррери не стало. Акторка прийшла на проєкт вже досить відомою, і на хвилі популярності серіалу ще встигла знятися в декількох успішних фільмах і серіалах.

Зараз 56-річна Тіа знімається рідко - вона багато часу присвячує своїй музичній кар'єрі, озвучує мультфільми і охоче приймає пропозиції епізодичних ролей або камео в серіалах. Втім, вона все ще вкрай бажана гостя на червоних доріжках, і не відмовляє собі в задоволенні блиснути нев'янучою красою на світському заході. На фото Тіа Каррера 21 травня 2022 року в Лос-Анджелесі на церемонії нагородження Gold House 2022: The New golden Age.

Тіа Каррере зараз
Як виглядає Тіа Каррере зараз / ua.depositphotos.com

Раніше 45-річна "переможниця вампірів" Сара Мішель Геллар засвітила шикарні ніжки в непристойно короткому міні - у такому вигляді "Баффі" прийшла на прем'єру нового фільму.

Також країнська кримськотатарська співачка і Народна артистка України Джамала показала фото, якому без малого 23 роки - Джа просто не впізнати в її підлітковому віці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти