StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Йому було все одно! Нехай вона його роздягне": Полякова висловилася про різницю у віці з чоловіком

9 квітня 2023, 12:17
Олі було 23, а Вадиму - 40, коли між ними закрутився бурхливий роман, від якого Буряковського всі відмовляли.
Оля Полякова
Оля Полякова розповіла, що думає про різницю у віці з чоловіком / instagram.com/polyakovamusic

Українська співачка Оля Полякова, незважаючи на сценічне амплуа вітряної блондинки, в реальному житті - дуже сімейна людина. Вона заміжня вже майже 20 років за українським бізнесменом Вадимом Буряковським, з ним ростить та виховує двох доньок.

Протягом усього шлюбу співачки, її постійно критикують, що між нею та чоловіком велика різниця у віці - вона молодша Буряковського на 16 років. Під час ток-шоу "Дорослі дівчата" Полякова зізналася, що Вадима всі відмовляли від шлюбу з Поляковою - її вважали мисливицею за грошима, і не вірили, що між ними можуть бути реальні почуття.

Артистка вважає чоловіка сміливою людиною, адже він не піддався громадському осуду, а вибрав сімейний затишок з тією жінкою, яка робила його дійсно щасливим.

"У мене із чоловіком різниця у віці 16 років. Йому всі казали: "Вона тебе кине. Що ти робиш?" Зараз усі ці люди – вони просто у шоці, що ми 20 років живемо. І він мені тоді сказав: "Щастя вартує кожної секунди". Але коли він у це ниряв, будучи 40-річним чоловіком, у нього були крила: 23-річна дівчина, у яку він закохався... Йому було все одно! Нехай вона його роздіне, обанкрутить, забере все, але дасть йому те щастя, яке він відчував", - розповідає Оля Полякова.

Раніше Оля Полякова згадала, як посварилася зі співачкою-запроданкою Ані Лорак, коли та оголосила про тур Україною у 2021 році: Королева ночі наговорила Куєк гидот, про що анітрохи не шкодує.

Також кума Олі Полякової та її близька подруга розповіла, як з легкої руки Михайла Поплавського співачка познайомилася зі своїм чоловіком, Вадимом Буряковським.

Інші новини про Олю Полякову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти