Єлизавета II відреагувала на інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі

9 березня 2021, 20:31
У Букінгемському палаці підготували заяву, але Єлизавета II відмовилася підписувати даний документ.
Королева Єлизавета
Королева Великобританії Єлизавета II / Reuters

Королівська сім'я перебуває в стані сильного шоку після двогодинного інтерв'ю принца Гаррі і його дружини Меган Маркл на американському телебаченні.

Як пише Daily Mail, королева Великобританії Єлизавета II разом з принцом Чарльзом і принцом Вільямом вели переговори про те, як відреагувати на низку звинувачень. За словами інсайдера, цим інтерв'ю принц Гаррі ще сильніше посилив і до цього напружені відносини з сім'єю.

У Букінгемському палаці підготували заяву, де відзначається любов і прихильні емоції до Меган Маркл і принца Гаррі, але Єлизавета II відмовилася підписувати даний документ.

Варто відзначити, що в своєму інтерв'ю Маркл і Гаррі звинуватили одного члена королівської сім'ї в расизмі через те, що він запитав наскільки буде чорним їх дитина. Вони також заявили, що їх вигнали з Великобританії частково через расизм. А також звинуватили Королівський палац у нездатності підтримати Меган Маркл, яка хотіла накласти на себе руки.

читайте такожМеган Маркл публічно зізналася в бажанні вчинити самогубство

Принц Гаррі також розповів про натягнуті стосунки зі своїм батьком. Він зазначив, що він не отримує ніякого фінансування від королівської сім'ї.

Меган звинуватила членів королівської сім'ї в змові, що Арчі ніколи не отримає титул або належну безпеку. Вона також сказала, що чиновники не змогли встати на захист пари проти "расистських" коментарів. Навпаки, вони брехали, щоб захистити інших членів королівської сім'ї.

Пізніше Букінгемський палац таки відреагував на заяви принца Гаррі та його дружини Меган Маркл.

"Вся сім'я дуже засмучена, дізнавшись весь масштаб того, наскільки важко далися останні кілька років Гаррі і Меган. Підняті проблеми, особливо расова, викликають занепокоєння. Хоча деякі спогади можуть варіюватися, вони сприймаються дуже серйозно, і сім'я буде вирішувати дані питання приватно", - йдеться в заяві Букінгемського палацу, передає Reuters.

Там додали, що принц Гаррі, його дружина і їхній первісток Арчі "завжди залишаться дуже улюбленими членами сім'ї".

Меган Маркл і принц Гаррі - про що раніше повідомляв Главред:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти