Меган Маркл виграла суд проти MailOnline і Mail On Sunday

11 лютого 2021, 18:47оновлено 11 лютого 2021, 21:28
Суддя прийняв рішення на користь Меган Маркл у справі проти британських таблоїдів, які опублікували лист актриси до свого батька Томаса.
Меган Маркл, принц Гаррі
Меган Маркл, принц Гаррі / Reuters

Меган Маркл отримала попереднє рішення суду у справі проти британських таблоїдів.

Як повідомляє видання Hello Magazine, суддя прийняв рішення, що видання неправомірно використовувало приватну інформацію, опублікувавши уривки з листа Меган батькові.

У позові Меган також зазначено, що статті порушують авторське право, проте з цього питання рішення поки не винесли до нового засідання.

відео дня

Меган Маркл подає до суду на ANL, видавців MailOnline і Mail On Sunday, за порушення авторських прав, порушення її конфіденційності та порушення закону Про захист даних через їх статті, в яких були показані частини листа, який вона написала своєму батькові, 76-річному Томасу Марклу в серпні 2018 року.читайте такожБатько Меган Маркл розкрив безглузду брехню дочки принцу Гаррі

Суддя Варбі виніс Меган "спрощене судове рішення" за її позовом. У ньому говориться: "Позивач мав розумні підстави вважати, що зміст листа залишиться конфіденційним. Статті Mail суперечили цьому розумному очікуванню".

Суд вирішив, що "розкриття інформації не було необхідним або пропорційним засобом досягнення цієї мети".

"В цілому розкриття інформації було явно надмірним і, отже, незаконним", - йдеться в рішенні.

Нагадаємо, що в лютому 2019 року видання опублікували низку статей з цитатами з листів Меган Маркл своєму батькові.

Адвокати Меган наполягали на тому, що журналісти займалися цькуванням, принижували герцогиню і навмисно вирвали її фрази з контексту.

У жовтні 2019-го принц Гаррі також випустив офіційну заяву, розповівши, що цькування його дружини в ЗМІ зайшла занадто далеко і він займеться відновленням справедливості.

Незадовго до цього принц Генрі виграв суд щодо іншої статті, в якій стверджувалося, що він нехтує королівськими морськими піхотинцями після відходу з посади високопоставленого члена королівської сім'ї. Він довів, що досі здійснює перекази Фонду Invictus Games.

Раніше сестра Меган Маркл Саманта випустила книгу про ворожнечу з актрисою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти