StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ексчоловік Ані Лорак розійшовся з новою дружиною після 4 місяців шлюбу - ЗМІ

18 жовтня 2023, 15:34
3339
Союз Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус, схоже, наскочив на першу серйозну купину.
Мурат Налчаджіоглу, Лілія Реус
Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу в сварці / колаж: Главред, фото : instagram.com/muratnalca

3 червня турецький бізнесмен і колишній чоловік співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу одружився на своїй коханій, візажистці Лілії Реус, після 3 років стосунків.

Через 4 місяці офіційного шлюбу в ЗМІ стали ходити чутки про те, що Реус і Налчаджиоглу більше не разом. Ці плітки підігріла Лілія: раніше її сторінка в Instagram рясніла спільними фото з Муратом, а в шапці її профілю був підпис, що вона є його дружиною, з посиланням на його блог.

Зараз жінка ретельно підчистила свою сторінку, на якій тепер залишилися лише її особисті знімки та кадри з донькою. Вона також відписалася від чоловіка. На що Лілія так сильно образилася, поки невідомо.

відео дня

Схоже, це є загадкою і для самого Мурата, який зараз знаходиться в Туреччині. Він безтурботно записує сторіс, і ніяк не натякає на сварку з новою дружиною. На своїй сторінці він все ще чоловік Реус та зберігає романтичні фото з нею.

Нагадаємо, Мурат Налчаджиоглу був одружений на співачці Ані Лорак з 2009 по 2019 рік. За чутками пара розлучилася через невірність чоловіка - його пригоди час від часу потрапляли в ЗМІ, що дуже ранило артистку.

Раніше 22-річна "розлучниця" Софія Тарасова прокоментувала роман з Костянтином Меладзе, через який нібито розпався шлюб музичного продюсера з українською співачкою Вірою Брежнєвою.

Також Інна Мірошниченко показала перші хвилини зустрічі з прийомним сином - 2-річним Марселем. Дружина Тімура Мірошниченко зізналася, що зробила знімок потайки від адміністрації дитбудинку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти