StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Джекі Чана у важкому стані відвезли в лікарню - ЗМІ

29 грудня 2023, 11:45оновлено 4 січня, 14:16
22898
Китайський актор і майстер бойових мистецтв Джекі Чан нібито був екстрено доставлений в лікарню Лінь Шань в Шанхаї в критичному стані.
Джекі Чан
Джекі Чан нібито в критичному стані в лікарні / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com і скріншот

Легендарний китайський актор і каскадер Джекі Чан нібито був екстрено доставлений в критичному стані в лікарню лінь Шань в Шанхаї. Про це повідомляє портал Meta MMA.

Як повідомляють ЗМІ, медики акторові надають всю необхідну допомогу. А улюблена інформація про госпіталізацію Джекі Чана активно видаляється з китайських соцмереж.

Станом на даний момент офіційної інформації про стан майстра бойових мистецтв немає. Рідні та друзі актора не коментують його госпіталізацію.

відео дня

Є, що Джекі Чан отримав важку черепно-мозкову травму під час зйомок (ймовірно, фільму "Проджект Пі") на Балканах. Скоро всього, акторові довелося перенести складну операцію - адже у нього вже давно проблеми з рухливістю. Чан відомий тим, що багато років поспіль виконував трюки у своїх фільмах самостійно ‒ без дублерів. І тому регулярно отримував досить серйозні травми.

Нагадаємо, раніше стало відомо про смерть головного героя фільму "Максим Оса і золото Песиголовця", актора Василя Кухарського. 42-річний артист отримав важке поранення на фронті.

Також Перший український театр для дітей та юнацтва повідомив про смерть української зірки фільму "Д'артаньян і три мушкетери", актора Сергія Кустова.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти