StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочка Моніки Белуччі і Венсана Каселя вперше зніметься в кіно

7 листопада 2022, 22:47
Дівчина стане героїнею італійського кіно, яке буде знято за відомим романом.
Діва Кассель
Діва Кассель / Instagram

Дочка популярних акторів - Моніки Белуччі і Венсана Касселя Дева Кассель зіграє головну роль у своєму першому італійському фільмі. 18-річна дочка зіркового подружжя стане однією з головних героїнь фільму "прекрасне літо" режисера Лаури Лучетті.

За задумом режисера, дія відбувається в Турині в 1938 році. Діва зіграє Амелію, манекенницю, яка познайомить свою подругу, швачку, зі світом богемних художників. У ролях також Йіле Яра Віанелло, Ніколя Мопас, Алессандро Піаван, Адрієн Девітте, Козіма Центуріоні, Габріеле Грем Гаско, Анна Беллато, Андреа Боска, повідомляє Radio Monte Carlo.

Художній фільм заснований на однойменному романі Чезаре Павезе, лауреата премії Стрега. Серед порушених тем - сексуальна орієнтація, розкол між сільським середовищем і міською реальністю, повної пасток. У фільмі також буде багато Турина. Зйомки проходили з 9 вересня по 27 жовтня. Фільм вийде в кінотеатрах у 2023 році.

відео дня

Нагадаємо, Діва Кассель у свої 18 років стала новою музою елітного бренду ювелірних виробів Cartier.

Такий значимий виток в кар'єрі молодої красуні привернув увагу преси. Bilan Luxe, Елітний глянцевий журнал про розкіш і Стиль життя, в якому величезний акцент робиться на дорогоцінні прикраси, запросив Діву стати обличчям обкладинки першого осіннього випуску.

Кассель-молодша показала себе в кращих традиціях італійського шику - з легким макіяжем, важким поглядом, у вільній білій сорочці, перетягнутою шовковим корсетом, і значним намистом, яке прикрасило спокусливу улоговинку в вирізі, модель могла б з легкістю затьмарити свою імениту матір.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти