StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочка Кіркорова сильно набрала вагу і ховається за мішкуватим одягом

17 травня 2023, 22:42оновлено 17 травня 2023, 23:31
Дочка путініста Кіркорова нарвалася на хейт вірних шанувальників артиста.
Дочка Кіркорова набрала вагу
Дочка Кіркорова набрала вагу / Фото соцмережі

У мережі обговорюють те, як сильно поправилася старша дочка путініста Філіпа Кіркорова, який і сам нещодавно вирішив оновити своє обличчя і тіло.

Виявилося, що діти Кіркорова з'явилися на прем'єрі мультфільму "Тріо в пір'ї-2". Їх туди зводив 90-річний батько знаменитості, такий же обмежений прихильник війни, як і його син - Бедрос Кіркоров.

Коли фото з'явилося в мережі, шанувальники відразу ж стали обговорювати зовнішній вигляд дочки Кіркорова - Алли Вікторії, яка виглядала сильно округленою. Деякі з них прямо запитували, що ж сталося з дівчинкою і чи не захворіла вона.

відео дня

Поки сам Кіркоров не коментує зміни у фігурі своєї дочки, але, як показує практика - це питання часу. Незабаром, Кіркоров накинеться на чергову "жертву", яка попадеться під його руку.

Алла-Вікторія Кіркорова сильно округлилася
Алла-Вікторія Кіркорова сильно округлилася / Фото з Instagram / kirkorov

Відзначимо, раніше російський співак Філіп Кіркоров, який перекроїв себе з ніг до голови і навіть приробив собі нові сідниці, почав у всю використовувати їх під час своїх концертів.

Крім того, Главред також повідомляв про те, що він вирішив частину букетів, які глядачі подарували йому під час концертів віднести і залишити біля горезвісного "Вічного вогню" в Олександрівському саду неподалік від Кремля. При цьому співак-путініст вирішив поексплуатувати дитячу працю – букети йому допомагав тягнути його маленький, дев'ятирічний, син Мартін.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти