StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочка Касселя і Беллучі показала неголені пахви в неймовірній фотосесії

1 травня 2023, 23:21
Красива дівчина Діва Кассель - точна копія своєї зіркової мами.
Діва Кассель
Діва Кассель / Instagram Ніколас.fols

Юна модель, красуня, дочка зіркових батьків Моніки Белуччі і Венсана Касселя Діва, продовжує радувати шанувальників своєю неймовірною красою і витонченістю.

Молода дівчина на цей раз знялася в дуже сміливій фотосесії, де не просто показала неприкриті ділянки тіла, а й підтримала світовий тренд на натуральність. Зокрема, на одному з фото модель демонструє свої абсолютно натуральні пахви.

Діва Кассель
Діва Кассель / Instagram

Діва дуже схожа на свою маму, але в той же час вона володіє екзотичною магічною привабливістю. Всі фото зроблені в чорно-білих кольорах.

відео дня

Дочка Касселя і Белуччі потрапила в об'єктив молодого італійського фотографа Ніколаса Фолса в Instagram. Він спеціалізується на образотворчому мистецтві.

Більше фото з пахвами можна подивитися тут> > >

"Тривожні, меланхолійні, виснажені та надзвичайно досконалі сюжети увічнені в підвішеній, майже сюрреалістичній атмосфері, де все здається ніжним і ефірним. Його фото - це сучасні казки, повні магнетичного чарівності, наділені такою незвичайною красою, що здаються нереальними", - описує роботи фотографа офіційний веб-сайт.

Нагадаємо, раніше франко-італійська модель, старша дочка акторів Моніки Беллуччі і Венсана Касселя, Діва Кассель показалася на обкладинці глянцю Wonderland. На Діві був чорний мереживний бюстгалтер, а також чорна вуаль. Варто відзначити, що дівчина виглядала дуже ефектно в новому образі.

Раніше також 58-річна італійська актриса Моніка Белуччі з'явилася на обкладинці німецького глянцевого журналу Madame.

Актриса шикарно виглядає в свої роки і не соромиться показувати свою чудову фігуру. Так, на фото актриса здалася в прозорій кофті з золотими паєтками.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти