StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Доньку Інни Мірошниченко захейтіли в Мережі - блогерка жорстко відповіла

28 лютого 2024, 15:57
Мама трьох зазначила, що високо цінує право своїх дітей на самовираження.
Мія Мірошниченко, Інна Мірошниченко, Тимур Мірошниченко
Інна Мірошниченко заступилася за доньку Мію перед хейтерами / колаж: Главред, фото: instagram.com/_inna_mi_

Українська юристка і блогерка Інна Мірошниченко виховує трьох дітей в атмосфері свободи самовираження. Сьогодні на своїй сторінці в Instagram вона опублікувала серію кумедних відео, на яких її п'ятирічна донька Мія голосно співає в іграшковий мікрофон.

"У Києві 07:52, час прокидатись! Доброго ранку, шановні сусіди! Підемо будити сусідів на інших поверхах! Чи може в інших будинках", - підписала перфоманс своєї старшої дитини Мірошниченко.

У мережі комічність ситуації багато хто не оцінив, і став критикувати маленьку Мію та її батьків. Інна виступила на захист своєї дитини, і поставила на місце кривдників.

відео дня

"Перед тим як критикувати когось (в даному випадку мене), врах*йте те, що світ ширше, ніж ви бачите. ... Ми свідомо виховуємо вільних дітей. Але ми не інфантильні створіння. Ми врахували це при купівлі квартири і зонуванні простору. У нас лише з одного боку є сусіди, і це кухня. Всі інші кімнати межують з повітрям та шахтою ліфта. Зверху нас нікого немає. Під нами багатодітна сім'я, з якою ми завжди на зв'язку і знаємо розклад одне одного. Ну і звукоізоляція існує вже не перший рік на ринку. Діти мають мати простір, де вони можуть бути собою. Ми зробили такий простір вдома. І ні, ніхто не жаліється", - пише Інна Мірошниченко.

Мія Мірошниченко
Інна Мірошниченко заступилася за доньку Мію перед хейтерами / колаж: Главред, фото: instagram.com/_inna_mi_

Хто така Інна Мірошниченко?

Інна Мірошниченко - українська юристка та блогерка, дружина популярного ведучого і шоумена Тімура Мірошниченка. Разом пара виховує двох біологічних дітей - Мію і Марко, та прийомного сина Марселя; готується взяти в сім'ю ще одного малюка. Інна веде блог про життя багатодітної мами, підвищує обізнаність суспільства про особливості усиновлення дітей в Україні.

Раніше Тімур та Інна Мірошниченко розсекретили, скільки дітей планують завести. Блогерка зізналася, що чоловік надихає її дарувати любов всім, хто цього потребує.

Також заплакана юристка і блогерка Інна Мірошниченко показала чесне фото. Вона поділилася, як переживає стрес, пов'язаний з вихованням трьох дітей, щоб своїм прикладом підбадьорити всіх втомлених мам.

Інші новини про сім'ю Мірошниченко:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти