StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Добронравов відмовився зніматися в новому "російському" сезоні "Сватів"

15 липня 2022, 16:17
Актор заявив, що він не братиме участь у новому сезоні серіалу з дивної причини.
Сват
Свати - український продукт, який навряд чи матиме колишню популярність/ 1+1

В українському серіалі "Свати", який кілька років виходив за участю українських і російських акторів, і якому оголосили несподіване продовження в Росії, відмовився зніматися російський актор Федір Добронравов.

Як пише Solenka.info, виконавець ролі Івана Бутька, який, до слова, нещодавно підтримав російських солдатів-вбивць, виявилося втомився від своєї ролі.

Йому не подобається, що шанувальники асоціюють його тільки з цим героєм. Враховуючи, що персонаж створювали спеціально під Добронравова, уявити в ролі Івана Будька когось іншого навряд чи можливо.

відео дня

читайте такожАнна Кошмал розповіла, як підтримує зв'язок з колегами зі "Сватів"

Нагадаємо, раніше українська актриса Анна Кошмал заявила, що незважаючи на те, що в серіалі грали російські та українські, "Свати" є виключно українським продуктом.

На питання від шанувальників, що вона думає про новину про те, що в Росії планують продовжити зйомки Сватів, актриса висловилася вельми категорично. "Багато чуток розвели на цю тему. Я хочу, щоб ви знали одне: творці серіалу Свати – українці. І режисер цього серіалу один-Андрій Яковлєв. Він-українець. Все, що вони собі придумали... Я не знаю", - заявила Кошмал, натякаючи на неправдивість пліток про продовження серіалу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти