StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дмитро Дікусар висловив свою думку про Влада Яму, який втік до США

30 жовтня 2023, 22:51оновлено 2 листопада 2023, 21:37
Ймовірно, шанувальникам не варто очікувати возз'єднання колишніх колег по "Танцям з зірками" на одному паркеті.
Дмитро Дікусар, Влад Яма
Дмитро Дікусар розповів, що думає про Влада Яму / колаж: Главред, фото: instagram.com/dikusar_dmitriy, instagram.com/vladyama_official

Український танцюрист Влад Яма став суперечливою фігурою в українському шоу-бізнесі. Раніше він користувався беззастережною любов'ю глядачів як хореограф і телеведучий. Популярність шоумена значно потьмянішала, коли стало відомо, що він втік до США під час повномасштабної війни в Україні.

Ямі неминуче протиставляють танцюриста і хореографа Дмитра Дікусара, його колегу по шоу" Танці з зірками", який пішов служити в ЗСУ в перші дні повномасштабного вторгнення країни-окупанта.

Зовсім недавно у Дмитра з'явився шанс пожити мирним життям - перший за більш ніж півтора року. Захиснику дали законну відпустку, яку він проводить з родиною. Дікусар під час служби дуже рідко виходить на зв'язок з шанувальниками. Зараз, коли у нього з'явилося трохи вільного часу, він відновлює комунікацію з аудиторією.

Так нещодавно танцюрист-воїн взяв участь у Єдиному марафоні новин, де серед іншого у нього поцікавилися його думкою про Влада Яму - вийшов би Дмитро з ним на паркет? Військовий відповів, що не думає про танцюриста, так як йому є на кого витрачати свій час. Більш того, він не згадував колишнього колегу раніше та не згадав би й зараз, якби ведуча про нього не запитала.

"У мене немає жодних думок з цього приводу. Я взагалі не згадую про Влада. У мене є люди, про яких я маю піклуватися і думати. Я вважаю, що треба витрачати свою увагу, час, фокус і енергію на людей, які цього гідні. Зараз навколо мене є люди, про яких мені приємно думати і про яких я думаю. Ви б не згадали – я б не згадав. Скажу так…", - заявив Дмитро Дікусар.

Дивіться інтерв'ю Дмитра Дікусара в Єдиному марафоні новин:

Раніше українська ведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна розповіла, за що вибачається перед своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим, який зараз на фронті.

Також українська акторка Ксенія Мішина перенесла першу в своєму житті операцію. Хірургічне втручання відбувалося під наркозом, якого у артистки раніше теж не було.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти