Дизель Студіо і СТБ запустили новий гумористичний проєкт

12 лютого 2021, 16:16оновлено 13 лютого 2021, 00:11
Навесні 2021 року виходить нове гумористичне шоу на СТБ з Дизель шоу і Григорієм Решетником. Спеціально для нового проекту був побудований цілий комплекс з павільйонами.
Dizel Night
Dizel Night / прес-служба СТБ

З 6 березня на СТБ виходитиме Нове гумористичне шоу - Dizel Night від творців Дизель шоу.

СТБ запустило новий проект після того, як під Києвом для зйомок був створений цілий комплекс з павільйонів - залу, сцени і зони інтерв'ю для шоу.

Ведучими Dizel Night стали улюблені глядачами зірки - Григорій Решетник, Дмитро Танкович та Єгор Крутоголов.

відео дня

"Спільно з нашим партнером Дизель Студіо ми розробили вечірнє гумористичне шоу, яке ввібрало в себе кращі міжнародні практики. І вже в березні чекаємо всіх на прем'єру нового проекту "Дизель Найт" — це буде веселе, часом несподіване, але дуже яскраве суботнє праймове шоу в кращих традиціях СТБ і "Дизель Студіо", - коментує керуючий директор СТБ Людмила Семчук.

Dizel Night
Dizel Night-дата виходу в Україні / Прес-служба СТБ

Кожен випуск Dizel Night буде складатися з декількох яскравих рубрик: інтерактиви з селебріті, скетчі, Зоряні батли, музичний крокодил, пародії на відомі проекти українських телеканалів, а також ілюзії і магію, які стануть красивим елементом великого шоу. Тривалість випуску-90 хвилин.

Актори Дизель Студіо повідомили, що їм завжди хотілося знімати різні скетчі, робити підзйомки, міняти декорації, як в кіно, гратися зі зміною зовнішності акторів.

Вони отримали це в новому проекті СТБ, у якого є великий досвід в зйомках різного типу шоу - від МастерШефа до Х-Фактора і Холостячки.

"Ми сподіваємося, що нам вдалося взяти все найкраще і реалізувати в нашому новому проекті. Dizel Night - це різноманітність жанрів, це шоу-бурлеск, яке, на нашу думку, дуже підходить СТБ. Буде в ньому і соціальна складова, адже ми не змінюємо своїм принципам - створювати народне шоу!",- розповів шеф-редактор Дизель Студіо Олексій Бланар.

Орієнтовно на кожен випуск зможе потрапити близько сотні глядачів - це і запрошені зірки і блогери і глядачі. Шоу Dizel Night або "Дизель найт", буде проходити щотижня по суботах.

Раніше назвали дату виходу 7 сезону Ліги Сміху і список нових тренерів шоу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти