Татусеві дочки: Євген Кошовий розповів, як виховує дівчаток

21 червня 2020, 08:37
Ведучий Improv Live Show, щоб бути ближче до підростаючих дочок знає напам'ять назви всіх їх ляльок і не тільки.
Кошовий
Євген Кошовий / УНІАН

Сьогодні, 21 червня, українські тати святкують своє професійне свято – День батька. Євген Кошовий разом зі своєю дружиною Ксенією виховують 12-річну доньку Варвару і 5-річну Серафиму. В інтерв'ю Маші Єфросиніній для Іспиту на відвертість, актор і ведучий Improv Live Show (Новий канал) розповів, що для нього означає батьківство.

"Бути татом одних дівчаток – це, звичайно, щастя. Адже коли ти приходиш додому, тебе завжди обіймуть. Серафима мене кожен день радує. Вона може сказати: "Тату, ти такий красень". Але це не означає, що їй щось від мене потрібно, як виявилося. Просто так вона проявляє любов", – посміхається Кошовий.

Варвара Кошова і Серафима Кошова
Варвара Кошова і Серафима Кошова / instagram.com/yalta_k/

Зоряний тато теж проявляє почуття до своїх дівчаткам по-особливому. Наприклад, вивчив імена всіх ляльок.читайте такожЧудові привітання з Днем батька 2020 в прозі, вірші і красиві картинки

відео дня

"Варя Серафимі у спадок передає свої ляльки. І, природно, не дивно знати їх імена, коли у тебе весь будинок ними завалений. Варі ляльки вже нецікаві. Їй подобається корейська група BTS, вона знає по іменах солістів. Дочка повинна вчити англійську і французьку, а у неї весь зошит списаний корейськими словами (сміється)", – говорить ведучий Improv Live Show.

Зоряний тато намагається всіляко балувати улюблених дівчаток, але не перегинає палицю.

Євген Кошовий
Євген Кошовий і сім'я / Instagram

"У мене діти ходили в державні садки. Варя навчається в державній школі, і Серафима буде вчитися там же. Не бачу в цьому проблеми. Якщо поставити дочкам вибір, що купити: половину батона або три ляльки, вони виберуть перше – вони люблять поїсти (сміється)", – зізнається Євген.

Зараз через коронавірус актор багато часу проводить з родиною і балує дочок увагою, якої часом так не вистачає при насиченому гастрольному графіку.

До речі, якщо ви ще не придумали, куди піти на День батька, то можна послухатися поради Юлії Панкової, яка пояснила, як правильно збиратися на пікнік.

Журналісти Таємного агента дали інструкцію, як безпечно відпочити у мотузяному парку.

Не менш захоплююче було б приготувати щось разом - наприклад випробувати рецепт хот-дога по-українськи з картоплі замість булочки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти