StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Цимбалюк розповів, чому про війну мовчить українська актриса і екс-дружина популярного актора з РФ

30 травня 2022, 18:09
Український актор обурюється.
Тарас ЦИмбалюк
Тарас Цимбалюк переказав своє спілкування з російськими колегами instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Український актор Тарас Цимбалюк, який нещодавно поділився тим, як виживала його сім'я під час окупації, розповів про свою колезі українську актрису Євгенію лозу, яка живе і працює в Москві.

Як розповів він у програмі "Зірковий шлях", екс-дружина російського актора Антона Батирєва, який підтримує війну Росії в Україні, Лоза мовчить про війну в Україні, тому що "у неї дуже хвора мама і вона не хоче ризикувати".
читайте також"З Росією я закінчив всі відносини": латиський актор висловив свою позицію

"Я кажу:" Женька, ти українка, не мовчи. У тебе 800 тисяч передплатників, не можна мовчати!". Лоза написала, що у неї хвора мама, вона не хоче ризикувати. Ризикувати чим?"- дивується Цимбалюк.

відео дня

"Антон Батирєв з 2014 року жив і знімався в Києві безвилазно, ясно, що у нього тут купа друзів. Толик Руденко мені написав: "Тарас, це нісенітниця, не може російська армія стояти біля кордонів. Якби вони хотіли, дозволили б конфлікт через два дні", - розповідає актор про реакцію російських колег на військове вторгнення Росії в Україну.

Нагадаємо, раніше український актор і учасник "Дизель Шоу" став батьком втретє. Вагітність його дружини припала на важкий воєнний час, але все закінчилося добре.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти