StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Що це летить": Максим Галкін ошелешив шанувальників новинами

5 вересня 2024, 09:28
278
Максим Галкін проговорився у відео, що він перебуває в Ізраїлі.
Максим Галкин
Максим Галкін повернувся з Юрмали до Ізраїлю / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru/

Російський комік Максим Галкін, який публічно засуджує терористичне вторгнення РФ в Україну, анонсував свої нові концерти.

На своїй сторінці в соцмережах Галкін розповів, що 6 жовтня він планує виступити у Відні, а через два дні планується його концерт в Амстердамі. Після він збирається у великий тур по США і Канаді.

відео дня

До речі, росіяни часто з жовчю розповідають, що комік нікому не потрібен після від'їзду з країни-окупанта, але виявилося, що на частину концертів в Америці вже продано майже всі квитки, і він вирішив дати там додаткові концерти.

І поки Максим розповідав про концерти в небі стало чутно характерний шум.

"Що це в нас тут в Ізраїлі летить. Просто вертоліт", - зазначив гуморист.

Максим Галкін
Максим Галкін / інфографіка: Главред

Хто такий Максим Галкін?

Максим Олександрович Галкін - російський та ізраїльський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор, телеведучий.
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. У березні 2022 року разом із дружиною і дітьми виїхав із РФ до Ізраїлю. 16 вересня 2022 року Мін'юст терористичної Росії заніс Галкіна до списку фізичних осіб - "іноземних агентів".

Максим Галкін - останні новини по темі

Зазначимо, Максим Галкін не втрачає надії, що в РФ його виключать зі списку іноагентів і хоче знову оскаржити свій статус у країні-окупанті. Гуморист оскаржив у Верховному суді статус іноземного агента.

А також Максим Галкін виступив на фестивалі латвійської співачки Лайми Вайкуле "Рандеву". Галкін ще раз показав своє ставлення до українців, виконавши пісню "Смерека". У мережі з'явилося відео виступу артиста і варто зазначити, що Галкін уже не вперше на концертах виконує пісні українською мовою.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти