StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Він може їй нашкодити": Алла Пугачова таємно розлучається з Максимом Галкіним - росЗМІ

21 серпня 2024, 11:32
4708
З'явилася інформація, що Алла Пугачова хоче розірвати стосунки з Максимом Галкіним.
Максим Галкин, Алла Пугачева
Алла Пугачова збирається в РФ / колаж: Главред, фото: depositphotos.com/

Російська співачка Алла Пугачова та її чоловік, російський комік Максим Галкін, публічно засуджують терористичне вторгнення РФ в Україну і виїхали з країни-окупанта жити в Ізраїль. Жителі країни-терориста ніяк не переживуть такий вчинок пари і постійно роблять "вкидання" в ЗМІ про їхні проблеми.

Цього разу російський шоумен-путініст Стас Барецький заявив росЗМІ, що Примадонна збирається приїхати в Росію, щоб розлучитися з чоловіком.

відео дня

Барецький сказав, що артистка сама з ним зв'язалася і попросила про зустріч, і приїде вона без Галкіна, оскільки він може їй нашкодити.

Алла Пугачова
Алла Пугачова / інфографіка: Главред

Хто така Алла Пугачова?

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавноАлла Пугачова відреагувала на останній пост свого онука Микити Преснякова. Примадонна підтримала молодого музиканта в його творчих успіхах у США і написала: "Жги, синку".

А також колишня сусідка Алли Пугачової Лідія Панкрухіна спілкується з племінником артистки Владом і він заявив, що у Примадонни проблеми з чоловіком Максимом Галкіним.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти