StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чмерковський будує містечко для біженців: що відомо

25 травня 2022, 18:06оновлено 25 травня 2022, 18:43
Танцюрист будує будинки"під ключ".
Чмерковський будує містечко для біженців: що відомо
Максим Чмерковський не залишився осторонь. Фото СТБ

Американський танцюрист українського походження Максим Чмерковський, який підтримує боротьбу України проти звірячої війни, розв'язаної Росією, будує модульні містечко для біженців.

Всесвітньо відомий танцівник і хореограф Максим Чмерковський разом з батьком Олександром поклали початок у США благодійному проекту допомоги України "Baranova27", повідомляє СТБ.

Один з головних напрямків діяльності проекту-спорудження модульного містечка" Баранова Village " у Львівській області для українців, які змушені були покинути свої будинки через війну Росії проти України. Так, перші 10 будинків вже закінчені і вирушили в Україну.

відео дня

читайте також"Я знаю, де моє коріння": Чмерковський помріяв, коли зможе привезти сина в Україну

"Ми в правильному місці і часу! Це величезний і дуже важливий проект для всіх нас, і я не можу дочекатися, коли перші сім'ї в Україні оселяться в наших будинках! Кожен будинок прибуде під ключ: у ньому є холодильник, плита, постільна білизна, засоби гігієни, ваучери на харчування та інше", - коментує засновник проекту Максим Чмерковський.

Чмерковський будує містечко для біженців: що відомо

Виробником є одна з авторитетних турецьких компаній, найбільша в Європі і друга в світовому рейтингу будівництва модульних будинків. До реалізації цього проекту приєдналося Посольство України в Турецькій Республіці.

Нагадаємо, раніше чемпіон світу з латинських танців Макс Чмерковський, суддя проекту "Танці з зірками" розповів про те, як ставиться до України і США, де живе.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти