StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Було бомбардування": Андрій Данилко розкрив правду про Софію Ротару

29 липня 2024, 21:46
7098
Софія Ротару зателефонувала Андрію Данилку в новорічну ніч.
Андрій Данилко, Софія Ротару
Андрій Данилко розповів про розмову з Софією Ротару / колаж: Главред, фото: instagram.com/v_serduchka/, instagram.com/sofiarotaru.official/

Український популярний співак Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) розповів, як уперше поговорив зі співачкою Софією Ротару в новорічну ніч із 2022-го на 2023 рік.

Як розповів Андрій у коментарі на YouTube-каналі "И грянул ГРЭМ", Ротару сама зателефонувала йому.

"Коли Новий рік і було бомбардування, це в 22-му році - з 22-го на 23-й, - вона мені зателефонувала. Ніколи не дзвонила. І ми так із нею мило поговорили, якось так по-людськи. Вона каже: "Ми спустилися в підземну парковку". І вона в такому якомусь настрої жахливому", - зізнався артист.

Також Данилко розповів, що не може засуджувати Софію Ротару за її мовчання про війну в Україні.

"Люди всі різні. Люди дуже дорослі. Люди можуть погано себе почувати, можуть не знати, що сказати. Я тут не суддя", - зазначив Андрій.

Дивіться відео коментаря Андрія Данилка:

інфографіка, Софія Ротару, Ротару
Софія Ротару, Ротару / інфографіка: Главред

Хто така Софія Ротару?

Софія Михайлівна Ротару - радянська та українська естрадна співачка (сопрано) і актриса. Лауреатка премії Ленінського комсомолу (1978). Народна артистка СРСР (1988). Кавалер молдавського ордена Республіки (1997). Геройка України (2002). Національна легенда України (2021).
У лютому 2022 року співачка однозначно підтримала Україну. 28 лютого 2022 року Софія опублікувала допис в Інстаграмі, де чітко окреслила свою позицію і назвала речі своїми іменами: "російські ракети знищують мирних жителів", "молюся за наших захисників і мир в Україні".

Софія Ротару - останні новини по темі

Зазначимо, раніше сестра Софії Ротару розповіла, як часто бачиться з артисткою і що вона зараз перебуває в Києві. Інформацію про артистку підтвердили й українські блогери в Мережі, які обговорювали у фанатських групах двох співачок.

А також Софія Ротару привітала свою онуку Соню Євдокименко з днем народження. Зазначимо, зараз Соня живе в США і зустрічається з мільярдером Максом Лернером, про роман стало відомо зовсім недавно з соцмереж Євдокименко.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти