StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кинула тарілку: російській ведучій "прилетіло" від українки на відпочинку

19 січня 2023, 14:38
Путіністка поскаржилася на українку, яка мабуть за діло вирішила провчити росіянку, яка збиралася добровольцем вбивати українців.
Дана Борисова
Дана Борисова / Instagram

Російська телеведуча, "путіністка" Дана Борисова не стала відпочивати в Сочі або Ростові, а вирушила до Таїланду.

Як розповіла вона пропагандистському смітнику "Московський комсомолець", на відпочинку на неї нібито напала українка, почувши поруч російську мову.

"Єдиним проявом негативу був випад з боку українки, яка приїхала з дитиною. Вона під час сніданку жбурнула в нас тарілку, коли ми почали базікати з донькою", - розповідає Борисова.

Вона також повторила типову російську новинну маячню про "замерзаючу Європу".

"У мене там була подруга з Великобританії, з якою я практикувала мову. Ми багато спілкувалися, і я пояснювала їй політичну ситуацію. Ми говорили про те, що у Великобританії в цьому році буде дуже важка ситуація. Це в принципі дорога країна, а через всі ці санкції люди можуть навіть замерзнути від холоду. У нашому готелі власниками були французи, так я виходила вранці, проводила політінформацію (сміється), роз'яснювала, як все є насправді. Можу сказати, що, як тільки почалася спецоперація, я відразу для себе зайняла певну позицію. Вважаю, що російська влада все робить правильно, і я цю позицію не приховую", - сказала телеведуча, яка виступає за вбивства мирних українців.

Нагадаємо, раніше Дана Борисова, дочка якої зовсім недавно різала собі вени, повідомила, що готова відправитися в Україну добровольцем, щоб вбивати мирних українських жителів. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

"Своє рішення прийняла ще в кінці лютого, в той самий ранок і не змінила його досі. Я тут. Впевнена, що і ті, хто зараз хаотично, в паніці стоять в чергах на кордонах, і ті, хто пішов добровольцем або отримав повістку і мобілізувався, теж приймали рішення в одну секунду. Одна секунда, яка повністю змінила життя. 8 років я, по суті, пропрацювала військовим журналістом і знаю, що говорити, як підтримати військовослужбовців. І зараз, повірте, без балаканини і зайвих слів, готова відправитися туди в будь - який час журналістом", - написала телеведуча.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти