StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Брат Соловій вступив до лав ЗСУ

12 вересня 2024, 14:05
79
Співачка повідомила про це на своїй сторінці в Instagram.
Христина Соловій
Христина Соловій приголомшила новиною / колаж: Главред, фото: instagram.com/soloviyka/

Українська співачка Христина Соловій розповіла, що її рідний брат Євген вступив до лав ЗСУ і пішов захищати Україну від російських окупантів.

Про це скандальна співачка розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Артистка опублікувала фото зі своїм братом і поділилася, що далі концерти вона гратиме без нього. Рідний брат співачки мобілізувався і вирушив захищати країну від окупантів.

відео дня

Хто така Христина Соловій?

Христина Соловій - українська співачка, авторка-виконавиця пісень. Відеокліп "Тримай" приніс Христині справжній дебют, увійшовши до списку найпопулярніших українських музичних відео на YouTube. Кліп отримав понад 54 млн. переглядів і зробив співачку призером на премію YUNA-2016 у номінації "Культура і Музика". Христина Соловій - перша артистка, продюсером якої став Святослав Вакарчук.

За словами Солової, вона дуже пишається вчинком Євгена. "Він зробив свій вибір - захищати Україну і вже приєднався до Сил оборони. З гордістю підтримую його і пишаюся. Мій обов'язок тут, у тилу, робити все для підтримки захисників і захисниць. Адже разом ми переплетені та об'єднані. Ми і є Україна", - написала вона.

Новини шоу-бізнесу в Україні та у світі:

Нещодавно Христину Соловій "покарали" за скандальний концерт у Чорноморську. Міру покарання артистці визначатиме Іллічівський міський суд. Їй загрожує штраф, громадські роботи, виправні роботи з відрахуванням 20% заробітку, або 15 діб адмінарешту.

Сама Христина Соловій жорстко відреагувала на цей інцидент. Співачка заявила, що більше не братиме участі у фестивалі, а всю історію назвала "огидною гидотою".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти