StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Більше не ховаються: кохана Дмитра Кулеби показала поцілунки з політиком

6 липня 2023, 20:57
Світлана Павелецька все сміливіше присвячує шанувальників в подробиці роману з Дмитром Кулебою.
Світлана Павелецька, Дмитро Кулеба
Світлана Павелецька показала, як цілується на весіллі з Дмитром Кулебою / колаж: Главред, фото: instagram.com/dmytro_kuleba, instagram.com/paveletskaya_svitlana

Українська піарниця та співзасновниця видавництва "Книголав" Світлана Павелецька перестала приховувати роман з державним діячем, дипломатом і міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою у квітні 2023 року.

Відносини їм стали приписувати в грудні 2021 року, коли політик був ще одружений, проте разом на світських заходах вони стали з'являтися лише недавно.

Приміром, Кулеба і Павелецька відвідали весілля їхнього спільного друга. Пара веселилася від душі, а жінка була одягнена в біле, тому і сама нагадувала наречену.

відео дня

На сторінці Павелецької в Instagram шанувальники поцікавилися у неї брендом привабливої сукні. Щоб розповісти про неї, піарниця показала ще одне фото з Кулебою. Цього разу - романтичне. У кадрі закохані стоять один навпроти одного, та ніжно цілують один одного в губи.

До слова вбрання, яке обрала Павелецька - це сукня-каптан від української дизайнерки Юлії Магдич з колекції "KOLOSSYA", яка на офіційному сайті коштує 76800 грн.

Світлана Павелецька, Дмитро Кулеба
Світлана Павелецька показала, як цілується на весіллі з Дмитром Кулебою / instagram.com/paveletskaya_svitlana

Раніше український шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко розповів, чому все ще неодружений у 36 років, а також розповів, що в романтичних стосунках викликає у нього депресію.

Також стало відомо, що вдруге мамою стала українська співачка Ната Жижченко (ONUKA) - артистка приховувала вагітність, тому поява дитини стала для шанувальників справжнім сюрпризом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти