StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Більше не блондинка: Леся Нікітюк показала несподіване перетворення

30 серпня 2023, 17:11
Ніхто не очікував побачити Нікітюк в такому образі.
Леся Нікітюк
Леся Нікітюк кардинально змінила колір волосся / колаж: Главред, фото: instagram.com/lesia_nikituk

Українську ведучу Лесю Нікітюк складно уявити без білявих локонів, які стали невід'ємною частиною її образу ще за часів зйомок шоу "Орел і решка". З тих пір вона встигла стати головною блондинкою українського телебачення.

Тепер, схоже, в житті і кар'єрі Нікітюк почнеться нова ера: на своїй сторінці в Instagram вона показала своє б'юті-перетворення, яке здивувало шанувальників.

У короткому ролику Леся позує з красиво укладеним волоссям, але від колишнього блонду мало що залишилося. Тепер ведуча - шатенка з двома освітленими у обличчя пасмами. "Попрощалася з блондом. Як вам?" - поцікавилася думкою фанатів Нікітюк.

відео дня

Перетворення Лесі для багатьох стало шокуючим. Деяким людям здалося, що новий колір волосся "вбив" родзинку ведучої. Інші навпаки похвалили її за сміливий експеримент: "Чому не звучить повітряна тривога? Тут така ракета", "Законно бути такою гарною?", "Леся, у цьому кольорі ви виглядаєте неймовірно", "Дуже пасує, нема слів!", "Вау. Круто. Дуже личить. А той блиск в очах", "Я таких ракет нiколи в життi не бачила".

Дивіться відео з новим образом Лесі Нікітюк:

Раніше ексВІА Гра Віра Брежнєва показала себе без макіяжу і фільтрів. 41-річна артистка не соромиться виблискувати на публіці природною красою.

Також Андре Тан на рідкісному фото показав свою красуню-дочку. Дизайнер дуже цінує компанію єдиної дитини, і влаштував восьмирічної Софії чарівне свято.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти