StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Болить так, що я не можу тримати очі відкритими": українська акторка розповіла про страшну хворобу

4 липня 2022, 17:50
Навіть по 17 таблеток нейролептиків щодня не рятують артистку від мук.
'Болить так, що я не можу тримати очі відкритими': українська акторка розповіла про страшну хворобу
Катерина Тишкевич розповіла про свою хворобу / instagram.com/mrsketrin

Українська акторка Катерина Тишкевич, відома завдяки головним ролям в серіалах Безсмертник і Нщо не трапляється двічі, розкрила подробиці своєї недуги, яка виснажує її нестерпними болями протягом багатьох років.

Раніше артистка оголосила збір грошей на діагностику та лікування, проте незабаром призупинила цю затію - всі процедури, які вона пройшла, поки, на жаль, не мають ніяких результатів.

Тишкевич зверталася до кращих лікарів України. Коли вони не змогли допомогти, вдалася до психотерапії та нетрадиційної медицини. Вони також не дали жодних результатів.

відео дня

"Трохи перерахую, що пробували: 1) остеопати, мануальщики, кранеосакральні терапевти, біоенергетики; 2) акупунктура (голки); 3) обкол всієї голови і шиї ботоксом; 4) гірудотерапія (п'явки); 5) гіпнотерапія; 6) регресії; 7) шамани з бубнами, бабки з яйцями, тарологи, астрологи, мольфари, техніки самозцілення, китайська медицина, йога, цигун, дихальні практики типу саторі; 8) 1,5 року психотерапії з виключенням будь-яких вторинних вигод від цієї хвороби, травм дитинства або сепарації від батьків 9) звісно ж зроблені всі можливі обстеження: МРТ, доплеры судин, енцефалограми та інше.

Остаточного діагнозу - нема. За 8 років обстежень в Україні його так і не змогли поставити. Головний симптом це нестерпний головний біль, який починається раптово і не відпускає ні на секунду, болить 24/7 так сильно, що я не можу говорити чи тримати очі відкритими. ... Єдиним ефективним лікуванням (точніше тим, що знімало симптоми) була дуже велика кількість нейролептиків ( 17 пігулок щодня), які просто рубили весь організм, ними я і рятувалася ці роки, не дивлячись на дуже багато неприємних побічних реакцій. але з війною перестали допомогати і вони", - поділилася акторка.

'Болить так, що я не можу тримати очі відкритими': українська акторка розповіла про страшну хворобу
Катерина Тишкевич розповіла про свою хворобу / instagram.com/mrsketrin

На недавніх знімках МРТ виявилося, що в черепній коробці Тишкевич відбувається застій спинномозкової рідини, яка і може тиснути на певні ділянки мозку. Однак терапія поки не дає видимих результатів.

Зараз артистка більшу частину часу знаходиться в несвідомому станічерез біль, та чекає своєї черги на обстеження в медичному центрі в Данії.

читайте також"Мені здавалося, я бачу сон": онук Софії Ротару після невдалої втечі з України порушив мовчання

Раніше стало відомо, що Світлана, вдова екссоліста Ласкового мая Юри Шатунова, після втрати чоловіка потрапила до лікарні. У неї почалися проблеми з серцем.

Також українська спортсменка Лілія Подкопаєва розповіла про зраду Ані Лорак, яка так і залишилася жити і працювати в Москві і не сказала жодного слова про війну Росії в Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти