StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На милицях і з гаком: Шоптенко розповіла про реабілітацію після операції

4 квітня 2024, 16:01
188
Наразі зірка українських шоу докладає максимум зусиль, аби мати змогу в майбутньому повернутися на паркет.
Олена Шоптенко
Олена Шоптенко після операції - танцівниця розповіла про реабілітацію / колаж: Главред, фото: instagram.com/alena_shoptenko

Наприкінці березня з українською танцівницею і хореографом Оленою Шоптенко стався нещасний випадок, в результаті якого вона порвала дві з чотирьох зв'язок колінного суглоба. Після складної травми послідувала не менш складна операція.

Трохи менше тижня після хірургічного втручання Шоптенко не рухалася і не виходила на вулицю. Тепер вона може пересуватися на милицях. Свою першу за довгий час вилазку у світ вона зробила в реабілітаційний центр: операція - це півсправи, попереду ще мінімум два місяці процедур для відновлення.

Про це танцівниця розповіла у своєму блозі в Instagram. Вона показала себе на милицях і в медичному кабінеті, а також розкрила подробиці операції.

відео дня

"Це я вперше сьогодні виходжу в світ і щиро радію, що вже можу це робити самостійно. До речі, у мене в коліні тепер є титановий крюк. Поки не розумію як до цього ставитися, але це важливо для того, щоб воно витримувало навантаження в майбутньому", - зізналася Олена Шоптенко.

Олена Шоптенко
Олена Шоптенко після операції - танцівниця розповіла про реабілітацію / колаж: Главред, фото: instagram.com/alena_shoptenko

Хто така Олена Шоптенко?

Олена Шоптенко - українська танцівниця, хореограф, дворазова чемпіонка світу з бальних танців. Майстер спорту міжнародного класу. Учасниця численних українських телепроєктів - "Танці з зірками", "Танцюю для тебе", "Майданс", "Зважені та щасливі".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український режисер і кліпмейкер Алан Бадоєв розповів, що співачка-втікачка Anna Asti винна йому купу грошей. Перед початком повномасштабної війни артистка скористалася його послугами, а за рахунками платити відмовляється.

Також українська співачка і ведуча Оля Цибульська вперше зізналася, чому насправді перестала співати з кумом Дзідзьо після великого успіху пісень "Чекаю. Цьом" і "Киця".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти