StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Блогершу-таролога, яка закликала скласти зброю, відновили в університеті

7 листопада 2022, 21:58
Вона подала до суду за дискримінацію та виграла процес.
Блогершу-таролога, яка закликала скласти зброю, відновили в університеті
Блогерка-таролог, яка хоче перемоги Росії

Блогерша-таролог, яка закликала українців скласти зброю, бо потрібно "прийняти ворога з добром", поновилася у виші через суд після того, як її відрахували за публічну підтримку дій російських сил, відновилася в університеті.

За інформацією УНІАН, у вересні адвокат блогерки подав позов, в якому просив суд визнати протиправним і скасувати наказ ректора Білоцерківського національного аграрного університету (БНАУ) про відрахування студентки 4-го курсу факультету ветмедицини і зобов'язати ВУЗ відновити дівчину на навчанні.

У ректораті повідомили, що дівчину відрахували за "публічні заклики в Instagram про порушення територіальної цілісності і незалежності України, необхідність капітуляції і здачі зброї перед країною агресором".

відео дня

У той же час, ректорат звинуватили в "дискримінації з політичних і релігійних мотивів, що порушує конституційні права".

Тим часом, у суді відповідач зазначив, що блогерка-таролог зловживала свободою слова, закликаючи Україну до капітуляції перед ворогом.

Суд визнав протиправним і постановив скасувати наказ ректора БНАУ, зобов'язавши університет відновити дівчину на навчанні. Також БНАУ має сплатити студентці судові витрати у справі в сумі 992,4 грн.

Нагадаємо, раніше блогерша повідомила, що вона "не донатить на ЗСУ спеціально і не їсть м'ясо, тому що вона не підтримує вбивства". Вона також кілька разів підкреслила, що "розумні" і "освічені люди" повинні скласти зброю і "прийняти ворога з добром", натякаючи, що українці повинні пробачити росіянам всі вбивства і руйнування і зустріли російських вбивць "з добром".

Раніше Кримська блогерка, яка називає себе "Олечка Фомочка" звернулася до "правих українців", які "кудахчат їй в директ" з приводу замовчування війни.

Блогерка поливає помиями українців, які просять розповісти її про війну. "Відчепіться від мене, від моєї Інсти. Я маю право на мою особисту думку", - каже наповнена філерами Кримська "зірка".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти