StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Божевілля Брітні: шість шокуючих фактів з життя співачки

16 травня 2023, 22:03
Брітні Спірз продовжує дивувати шанувальників своїми іноді божевільними витівками.
Брітні Спірз та її проблеми
Брітні Спірз та її проблеми / Instagram

Останній документальний фільм про Брітні Спірс шокував багатьох шанувальників тим, що в ньому показано життя принцеси поп-музики після опіки.

"Брітні Спірс: ціна свободи", що вийшов в ефір у понеділок на Fox, показав багато відкриттів.

Тим часом її чоловік, Сем Асгарі, зробив заяву. "Не вірте тому, що ви читаєте в Інтернеті", — сказав 29-річний актор, стверджуючи, що його дружина була "під мікроскопом" і приманкою для журналістів.

відео дня

Перегляньте список шести найбільш шокуючих моментів з "Брітні Спірс: Ціна свободи", - пише Page Six.

Брітні Спірз та Асаї
Брітні Спірз і Асгарі / Фото Instagram

Життя в ізоляції

Спірс проводить більшу частину свого часу "вдома наодинці", заявив виконавчий продюсер TMZ Шарль Латібодер у документі, додавши, що вона "живе у віртуальній ізоляції".

Директор новин Бред Епплтон втрутився: "Іноді вона виїжджає на тиху грунтову доріжку, паркується і просто медитує".

Щодо продюсера TMZ Кеті Хейс, вона зазначила: "Вона тусується у своєму басейні, тому що любить засмагати. Вона тренується у своєму тренажерному залі, дико і багато танцює".

Кофеїн

Пізніше в документальному фільмі засновник сайту Харві Левін з посиланням на кілька джерел сказав, що Спірс "П'є каву, енергетики і чай з кульбабами літрами, і це сприяє її маніакальним епізодам".

"Мій розум зайнятий, і іноді він може бути легкою мішенню", — написала вона в Instagram, пояснивши, що "навіть не може дивитися на каву" і замість цього п'є кавуновий сік.

Проблеми зі сном

За словами керуючого редактора Фабіана Гарсії, одне з джерел TMZ вважає Спірс "сплячою запоєм".

"Вона багато спить", — стверджував він. "Іноді вона спить цілими днями. ... Вона буде спати три дні, а потім взагалі не буде спати наступні кілька днів".

Гарсія додала, що коли вона не спить, "Брітні любить книги" і "багато читає, в основному художню літературу".

Немає ножів

Левін стверджував, що однією з "рекомендацій в кінці опікунства" було "тримати ножі подалі від Брітні", стверджуючи, що кілька джерел викрили її в "захопленні ножами".

Він пояснив: "Нам сказали, що вона в смертельному страху, що хтось прийде посеред ночі, прив'яже її до каталки і відвезе в психіатричну лікарню. Як висловилося одне джерело, вона живе в постійному страху перед повторною насильницькою опікою".

Раніше Сестра суперзірки, Джеймі Лінн Спірс, звинуватила Брітні в своїх мемуарах "Речі, які я повинна була сказати" в січні 2022 року в тому, що коли їх замкнули разом в кімнаті, Брітні розмахувала ножем. Брітні заперечувала, що цей випадок коли-небудь мав місце.

Шлюбні проблеми

Крім того, документальний фільм звинувачує Брітні у "фізичному контакті з Семом" "більше одного разу", а Левін стверджує, що пара "непостійна... шлюб руйнується" майже через рік після їхнього весілля.

Тим часом інсайдери кажуть, що чоловік Брітні терпить.

Асгарі "останнім часом рідко буває вдома", — розповів Латібодер глядачам.

Син

У Брітні є сини Шон Престон, 17 років, і Джейден, 16 років, від колишнього чоловіка Кевіна Федерлайн, але, за словами Хейса, вона не бачила підлітків "більше року".

Востаннє виконавиця бачила своїх дітей "на самому початку 2022 року "перед її червневим весіллям з Асгарі.

"Діти довгий час були з Кевіном на постійній основі", — додала Латібодер. "Наші джерела повідомляють, що останнім часом Брітні і діти час від часу листувалися. Тож, можливо, лід трохи тане", - додала вона.

Нагадаємо, днями перелякані сусіди Спірс і Асгарі викликали поліцію - їх налякали люті крики Брітні і шум боротьби, які доносилися з будинку подружжя.

Крім того, в ЗМІ почали з'являтися новини про те, що Бріт і Сем знаходяться на межі розлучення. Інсайдер стверджував, що нервові зриви співачки сильно ранять її чоловіка, через що у них виникають конфлікти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти