"Бідні артисти": Лещенко повідомив про злидні і брак грошей на податки

17 листопада 2020, 17:29
Російський артист Лев Лещенко продовжує страждати від відсутності концертів через коронавірус, і розповів, як живеться без грошей.
Лев Лещенко
Лев Лещенко / Mash

Російський естрадний співак Лев Лещенко, який переніс коронавірус, розповів як важко артистам жити без концертів, і що потрібно "платити за хібару".

Лещенко за час пандемії коронавірусу не тільки важко перехворів небезпечним і непоступливим захворюванням, але і відчув фінансові труднощі, з якими багато артистів зіткнулися за час карантину.

В інтерв'ю "Говорит Москва" співак повідомив, що він і багато його колег буквально займають у друзів, щоб не залишитися в злиднях.

відео дня

"Я не кажу про наших 20-30 зірок - так, вони накопичили якісь гроші, але інші-то люди бідують. Сім чи вісім місяців немає концертів, немає засобів до існування, у людей на хліб немає. Притому ми платимо податки - ніхто ж їх не скасовує. Ці ж бідні артисти платять транспортний податок, податок на нерухомість, якщо хтось купив, не дай бог, якусь хибару",-поскаржився Лев Валер'янович.

Також він засудив бажання деяких російських артистів бойкотувати "новорічні вогники", але нагадав, що артистам потрібно якось утримуючись свої колективи, автобуси, техніку і ще себе в готелі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти