StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Андрій Шевченко показав рідкісне фото наймолодшого з чотирьох синів

9 квітня 2023, 18:53
Шанувальники буквально танули від розчулення від знімків Райдера-Габріеля Шевченка.
Андрій Шевченко та Крістен Пазік
Андрій Шевченко показав, як виглядає його наймолодший син від Крістен Пазік / instagram.com/andriyshevchenko

Український спортсмен, тренер і громадський діяч Андрій Шевченко разом з дружиною, моделлю польського походження Крістен Пазік, у шлюбі вже майже 20 років. За цей час в їхній родині з'явилося четверо синів, наймолодшому з яких зовсім недавно виповнилося всього 9 років.

Райдер Габріель, в порівнянні зі своїми старшими братами, на сторінці свого батька в соціальних мережах - "гість" не частий, ймовірно батьки думають, що хлопчик ще занадто малий, щоб миготіти в інформаційному просторі.

Проте в День його народження Шевченко на своїй сторінці в Instagram показав, як зараз виглядає Райдер. Він зворушливо привітав сина серією фотографій з ним. На знімках хлопчик зі своїм іменитим татом позують на полі для гольфу.

відео дня

Ймовірно, Райдера чекають великі успіхи в цьому спорті в майбутньому - Андрій Шевченко, вже після того, як став відомим у світі футболу, має також кілька престижних нагород з гольфу.

У привітанні Шевченко був небагатослівний, але щирості у його слів це не забирає. "З дев'ятим Днем народження, Райдер. Ми тебе дуже любимо❤️", - пише спортсмен.

Раніше стало відомо, що американський актор, зірка кінотрилогії "Володар кілець", Елайджа Вуд вдруге став батьком - його партнерка, датський кінорежисер Метте-Марі Конгсвед, народила йому доньку.

Також дочку від американського підприємця і мільярдера Ілона Маска показала його колишня дружина - канадська співачка Граймс. Дівчатко з'явилася на світ вже після того, як пара розлучилася.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти