StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Надя Дорофєєва готується стати мамою і назвала ім'я майбутньої дитини

21 серпня 2023, 12:15
Шлюб з Мішею Кацуріним змусив Додо переглянути свої пріоритети.
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва заговорила про материнство / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Українська співачка Надя Дорофєєва зовсім недавно створила нову сім'ю. Вона вийшла заміж за Мішу Кацуріна, музиканта і ресторатора, з яким до романтичних відносин дружила довгі роки.

Перший шлюб артистки був бездітним, так як і вона, і її колишній чоловік, співак, комік і волонтер Володимир Дантес, обзаводитися потомством не планували. Зараз думка Додо з цього приводу, схоже, змінилася.

В інтерв'ю для "Нашого радіо" Надя відповіла на каверзне запитання ведучої: як би вона назвала сина - Міхайло або Володимир, натякаючи на імена її чоловіків. Дорофєєва видала несподіваний варіант.

відео дня

"Якщо чесно, не так і не так. Це було б ім'я, мені здається, Марк", - відповіла співачка і зазначила, що озвучила це вперше, так як раніше про це ніколи всерйоз не замислювалася. Також Надя Дорофєєва повідомила, що зараз вже готова до материнства.

Варто відзначити, що у нового чоловіка артистки вже є двоє дітей, які з'явилися в його другому шлюбі, руйнування якого приписують Дорофєєвій.

Раніше Дорофєєва розповіла смішну історію, як Міша Кацурін робив їй пропозицію. Крім того співачка розкрила, чи стала вона після весілля брати прізвище чоловіка.

Також Надя Дорофєєва відповіла на хейт через весілля з Кацуріним, який розпочався ще коли про їхній роман ходили лише непідтверджені чутки. Зараз критика обрушилася на пару з новою силою.

Інші новини про Надю Дорофєєву:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти